AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: 2023 seçimleri zaferle taçlanacak

AK Parti 'Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' Ankara'da başladı. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "AK Parti hiçbir meselede kararını tek başına vermiş bir siyasi hareket değil, hepsinde millete koşmuş bir siyasi hareket" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde 'Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir toplantıda konuşma yaptı.

"AK Parti hiçbir meselede kararı tek başına veren bir siyasi hareket olmadı"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir konuşmasında, "AK Parti milletin kendisine verdiği ilhamla yol yürümüş bir siyasi hareket. AK Parti, hiçbir meselede ilgili kararları tek başına kendisi vermiş siyasi hareket değildir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kararını biz vermedik, milletimiz verdi. Hangi mesele olursa olsun bu siyasi hareket milletle koşmuş bir siyasi hareket. Önümüzde 2023 seçimleri var. Seçimler, milletimizin yanında olduğumuzu onlara göstererek zafer taçlanacaktır" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan toplantıya AK Parti Genel Başkan Vekilleri Binali Yıldırım, Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, belediye başkanları ve mahalle başkanları katıldı.