AK Partili Hamza Dağ anket sonuçlarını açıkladı! İşte ilk oranlar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, son anket sonuçlarına ilgili bilgileri paylaştı. AK Parti'nin yükseliş trendinde olduğunu söyleyen Dağ, "Son anket çalışmalarında AK Parti yüzde 41.9 oy oranı aldı. Cumhur İttifakı'nın oylarında yükselen bir trend var." ifadelerini kullandı.

AK Partili Hamza Dağ anket sonuçlarını açıkladı! İşte ilk oranlar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, A Haber'de katıldığı programda Bartın'daki maden faciası, dezenformasyonla mücadele ve anket sonuçları gibi gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bartın'da 41 işçinin hayatını kaybettiği maden kazası ile ilgili konuşan Dağ, "Muhalefet acılar üzerinden suistimal siyaseti yürütüyor. CHP'de şunu görüyoruz; Bir afet olsa da hemen bunun üzerinden yalan yanlış bilgilerle iktidar üzerinde bir şeyler yapsak. Hadisenin iktidar olarak sizin bir süreç yönetmeniz gerekiyor. Enerji Bakanı ve İçişleri Bakanı hemen oraya gitti. 41 vatandaşımız vefat etmiş noktada, 58 vatandaşımız da yaralı olarak çıkarıldı.İhmale dair bir şey olsa bile hemen soruşturma yürüyecektir. Bir ihmal varsa da ortaya çıkarılacaktır." ifadelerini kllandı.

DEZENFORMASYONLA MÜCADELE

AK Partili Dağ'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Biz 1.5 yıldır bunu tartıştık, konuştuk, bir noktaya getirdik. Hiç mağduriyet yaşamayan bir tek sosyal medya şirketleri var. Bu şirketlerin ülkenizin mahkemesinin kararına uymama gibi bir tavrı var. Siz bir ülke yönetiyorsunuz ama bu şirketler sizin ülkenize alınan hiçbir karara uymuyor. Biz bireyi korumak için bu kanunu getiriyoruz. Gazeteci de, birey de burada mağduriyet yaşıyor. Sosyal medya şirketlerine yükümlülük getiriyoruz.