AK Parti İzmir ilçe adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkan adaylarını tanıttı: “Bizim adaylarımızın gözü başka koltuklarda değil”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ilçe belediye başkanlarını tek tek tanıttı. "Türkiye Yüzyılı, yürüyüşümüzü hızlandıracağız" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İzmir, gerçek belediyecilikten yana oy kullanacak” dedi. Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı da vardı.

AK Parti İzmir ilçe adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkan adaylarını tanıttı: “Bizim adaylarımızın gözü başka koltuklarda değil”

İŞTE İLÇE İLÇE AK PARTİ'NİN İZMİR ADAYLARI:

Aliağa: Serkan Acar (Cumhur İttifakı)
Balçova: Erol Eroğlu
Bayındır: Uğur Demirezen
Bayraklı: Bilal Kırkpınar
Bergama: Sadık Doğruer
Beydağı: Hüseyin Ay
Bornova: Cevdet Çayır
Buca: Adnan Öztekin
Çeşme: Esat Tanık (Cumhur İttifakı)
Çiğli:
Murat Gökçekaya
Dikili: Sema Akıncı (Cumhur İttifakı)
Foça:
Taner Acar
Gaziemir: Deniz Doğan
Güzelbahçe: Gümüş Saime Bucaklıoğlu
Karabağlar: Memet Sadık Tunç
Karaburun: Eyüp Kaykaç
Karşıyaka: İsmail Çiftçioğlu
Kemalpaşa: Galip Atar
Kınık: Sami Mollaahmet
Kiraz: Saliha Özçınar
Konak: Ceyda Bölünmez Çankırı
Menderes: Sinan Akdeniz
Menemen: Aydın Pehlivan
Narlıdere: Murat Sarman
Ödemiş: Ali Hadim
Seferihisar: Ahmet Aydın
Selçuk: Zeynel Bakıcı
Tire: Arif Demirkan (Cumhur İttifakı)
Torbalı: Özgür Erman Çağlar
Urla: Tarkan Bakırlı

Türkiye yerel seçim atmosferine girdi… Siyasi partilerde, 31 Mart'ta yapılacak seçimler için aday belirleme süreci devam ediyor.

AK Parti'de Hamza Dağ'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından bugün de ilçe belediye başkan adayları bugün belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkapınar Spor Salonu'nda saat 14.00'te yapılan 'AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25'i AK Parti, 5'i Cumhur İttifakı ortağı MHP olmak üzere İzmir ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,düzenlenen aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu:

Sevgili İzmirliler, sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Sabah yaşadığımız 5.1 büyüklüğündeki depremden dolayı tüm İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Cumhur İttifakı olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın ardında bugün de ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklamak için bir aradayız. 

AK Parti İzmir ilçe adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkan adaylarını tanıttı: “Bizim adaylarımızın gözü başka koltuklarda değil” - Resim : 1

Hükümet olarak 21 yıldır ülkemizi temel altyapılarıyla donattık. Gelin İzmir başta olmak üzere hiçbir şehrimizi Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinin kazançlarından mahrum bırakmayalım. 

Merkezi yönetim olarak bu milletin efendisi değil hizmetkarı olan Erdoğan kardeşiniz, ulaşımıyla, suyuyla, çevresiyle ülkemize yakışır, milletimizin beklentilerine yanıt verecek belediyelerle geleceğin Türkiye'sine yürüyelim.

Bizim adaylarımızın gözü, gönlü başka yerlerde olan isimler gibi değildir. Önümüzdeki sayılı günleri öyle bir değerlendireceğiz ki, kapısı çalınmadık, gönlü alınmadık hiçbir vatandaşımızı bırakmayacağız. Bunları yaparken maruz kalacağımız yalanları ifşa edeceğiz.

Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız, kararlı mıyız, kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Büyük ve güçlü Türkiye'nin yolunu açıyor muyuz?

Ülkemizin başına 40 yıldır musallat edilen bölücü terör belası, bu toprakları yeniden işgal girişiminin parçasıdır. Kimi zaman vesayetin ayak oyunlarıyla, kimi zaman darbeyle, kimi zaman terörle bu ülkenin en güzel yılları heba edildi. Emperyalist güçler bu sinsi oyuna içeriden destek verecek maşaları daima buldular. 

AK Parti İzmir ilçe adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkan adaylarını tanıttı: “Bizim adaylarımızın gözü başka koltuklarda değil” - Resim : 2

"TÜRKİYE YÜZYILI YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ HIZLANDIRACAĞIZ"

Kalkınma hamlemizi, her alanda başlattığımız yatırım seferberliğini hiç aksatmadan yürüttük. Türkiye Yüzyılı'na giden yolun taşlarını da döşedik.

Tam 17 defa milletimizin huzuruna çıktık. Seçimlerin tamamında alnımızın akıyla sandıktan 1. olarak çıkmayı başardık. 18. seçimimize, 18. imtihanımıza hazırlanıyoruz. Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü hızlandıracağız. 

İzmir'in tercihini gerçek belediyecilikten yana yapacağına yürekten inanıyorum.

Bu şehre aşkla hizmet edenler İzmirlidir. İzmir Körfezi'nin hali nedir ya? Kokudan geçebiliyor muyuz? Haliç böyleydi. Haliç'i bu pisliklerden hamdolsun biz kurtardık. Şu andaki zat başa geldi, Haliç yine eski hale geldi. Şu güzelim Körfezi kokutup sonra kimyasal maddeyle o kokuyu bastıranların bu şehre verebilecekleri hiçbir şey yoktur.

"BU ŞEHRİN HİZMETKARI OLMAYA TALİBİZ"

İzmir'e efendi olmaya değil, bu şehrin ve insanlarının hizmetkarı olmaya talibiz. Bunlar da darbecilikle övünmekten, ecdada ve insanımızın değerine küfür etmek kadar rezillik var.

Büyükşehir adayımız Hamza Dağ, partimizin her kategorisinde İzmir'e hizmet etmiş kardeşimizdir.

İSRAİL'İ SALDIRILARI DURDURMAYA DAVET EDİYORUZ

Altyapı eksiklerini tamamlayan, siyasi ve ekonomik bağımsızlığını tahkim eden Türkiye'nin bölgesel ve küresel sorumlulukları da artıyor. Siyasi etki alanımız, hacim ve miktar olarak büyüyen ekonomik ilişkilerimiz, canlanan tarihi ve kültürel mirasımız, yani güçlenen Türkiye gerçeği sebebiyle dünyada olup bitene gözümüzü kapatma lüksüne sahip değiliz. Rusya-Ukrayna savaşının barışla sonuçlanması için gösterdiğimiz gayretin gerisinde bu hakikat var. Balkanlarda süreçlerin içinde yer almamızın gerisinde bu hakikat var. Gazze'deki Filistinlilere yapılan zulümlere, katliamlara, sergilenen insanlık dışı vahşetlere karşı üst perdeden gösterdiğimiz tepkinin gerisinde de aynı hakikat var.

Uluslararası Adalet Divanı'nın kararı dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i saldırıları durdurmaya davet ediyoruz. Biz, kendi topraklarımızla sınırlı kalsaydık bizi bu coğrafyadan 40 defa kazıyıp atmışlardı. Biz kimin ne dediğine değil, milletimizin ne istediğine, hangi istikameti gösterdiğine bakacağız.

AK Parti İzmir ilçe adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkan adaylarını tanıttı: “Bizim adaylarımızın gözü başka koltuklarda değil” - Resim : 3