AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi! Özlem Gürses: İstanbul'un çeşitli ilçelerinden insanlar kendileri kalkıp gelmişler

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Günün Gündemi'nde gazeteci Özlem Gürses, AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi'yle ilgili "Hep şunu söylüyorlardı ya; "AK Parti özellikle miting meydanlarına Türkiye'nin dört köşesinden otobüslerle, servislerle teşkilat yapısından seçmen gruplarını taşıyor". Benim gördüğüm hayır, insanlar İstanbul'un dört köşesinden... Ben sordum, Güngören'den, Pendik'ten, Beylikdüzü'nden insanlar araçlarıyla, toplu taşımayla gelmişler ve yürüyorlardı." dedi.

Akademisyen Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Gazete Pencere yazarı Necdet Saraç, Akademisyen/Yazar Yaşar Hacısalihoğlu ve Gazeteci Özlem Gürses; Oğuz Haksever ile Günün Gündemi'nin konuğu oldu. AK Parti'nin Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen Büyük İstanbul Mitingi programda masaya yatırıldı.

"İSTANBUL'UN ÇEŞİTLİ İLÇELERİNDEN İNSANLAR KENDİLERİ KALKIP GELMİŞLER"
1 milyon 700 bin kişinin katıldığı mitingle ilgili izlenimlerini aktaran Özlem Gürses "Hep şunu söylüyorlardı ya; "AK Parti özellikle miting meydanlarına Türkiye'nin dört köşesinden otobüslerle, servislerle taşkilat yapısından seçmen gruplarını taşıyor". Benim gördüğüm hayır, insanlar İstanbul'un dört köşesinden... Ben sordum, Güngören'den, Pendik'ten, Beylikdüzü'nden insanlar araçlarıyla, toplu taşımayla gelmişler ve yürüyolardı. Mitingden çıktığımda arkada dev bir otopark alanı var. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin arka tarafına yürüdüm. Yüzlerce servis minibüsü vardı. Bu şu demek AK Parti evet teşkilat yapısından insanları miting alanına getirmiş, tüm mitingle ve her siyasi parti için geçerli olacak şekilde. Ama onun dışında İstanbul'un çeşitli ilçelerinden insanlar kendileri kalkıp gelmişler. Birkaç aile dün 'Maltepe meydanını görünce mitinge gelmeye karar verdik' dedi. " dedi.