Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! İndirim peş peşe geldi! Benzin ve motorinde araç sahiplerine bayram hediyesi gibi çifte kazanç!

Akaryakıt fiyatlarına bayram indirimi geldi. Resmen açıklandı. Dövizdeki değişiklikler ve brent petroldeki dalgalanma akaryakıta indirim ve zam olarak yansıyor. Son olarak OPEC+’ın petrol kesintisi petrolde yükselişe neden olmuştu. Yukarı yönlü hareketlerine geçen haftadan bu yana devam eden petrolde gerileme yaşanıyor. Akayakıtta çifte indirim bekleniyordu. Benzin litre fiyatı ve motorin fiyatları pompaya indirimli olarak yansıdı. Peki, Motorin ve benzin ne kadar? İşte detaylar…

Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme!  İndirim peş peşe geldi! Benzin ve motorinde araç sahiplerine bayram hediyesi gibi çifte kazanç!

Akaryakıt fiyatlarına indirim geldi. Dolardaki dalgalanma ve petrol piyasasına yönelik haberler brent petrolde yukarı hareketlere neden olmuştu. Gerek OPEC+ ülkelerinden gelen gerekse ABD tarafından gelen açıklamalar petrol fiyatlarında dalgalanmalara neden oldu.

Petrol kesintisi haberlerinin ardından petrolde yaşanan yükseliş trendi yerini gerilemeye bıraktı. Petrol son üç haftanın en düşük seviyesine gerileyerek ay içi kazancını sıfırladı. Brent petrol bugün 81, ham petrol ise 77 dolar seviyesine kadar düştü. Gerileme akaryakıt fiyatlarını değiştirdi. Bayramın ilk gününde benzin ve motorine indirim pompaya yansıdı.  

ÇİFTE İNDİRİM POMPAYA YANSIDI

Benzin fiyatları bugün gelen indirim ile 1.21 TL düştü. Motorin fiyatı ise 91 kuruş geriledi.

BUGÜN AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İSTANBUL

Benzin: 21.25 TL

Motorin: 20.17 TL

LPG (Otogaz): 10.32 TL

ANKARA

 Benzin: 21.61 TL

Motorin: 20.50 TL

LPG (Otogaz): 10.64 TL

İZMİR 

Benzin: 21.59 TL

Motorin: 20.59 TL

LPG (Otogaz): 10.39 TL