"Akbaba" İrfan'ın kirli işleri...

Karanlık işleri bitmek bilmeyen Günfalt İnşaat sahibi İrfan Güneş tutuklanarak cezaevine gönderildi. Güneş'in kirli işlerinin ardı arkası kesilmiyor. Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu yazısında, tehdit, şantaj, rüşvet hatta silahlı saldırıya kadar birçok kirli işlere karışan Güneş'i köşesine taşıdı.

Günfalt inşaat sahibi İrfan Güneş ihaleleri durdurmak için yargıdaki tanıdıklarını kullandı, rakiplerine karşı asılsız haberler yaptırdı. Güneş alınan ihaleleleri iptal ettirerek şirketlerden para sızdırdı, haraç alamadığı iş insanlarını işyerlerini kurşunlattı.  Hakkında ‘tehdit şantaj ve konut dokunulmazlığının ihlali’ suçlarından işlem yapılan şüpheli Güneş tutuklanarak cezaevine gönderildi

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu tv100'ün gündeme getirdiği İrfan Güneş'le  ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.. Ramoğlu Güneş’İn kirli ilişkilerini köşesine taşıdı. İşte o yazı... 

"Milyarları cebe indirdi"
Hakimi kafala, yanına bir de gazeteci oturt, sonra ihale ihale dolaşıp müteahhitlerin kafasını kopar. Ne âlâ iş değil mi? Adam 'iptal ettiririm' tehdidiyle milyarları cebe indirdi. Devlete zararı üç milyar dolar. Devlet düşmanı İrfan Güneş'ten söz ediyorum. Şu ana kadar 150 ihaleyi iptal ettirdi, bir o kadarından da vazgeçti. Vazgeçtiklerinden yüklü miktarda paralar aldı. İlk ihale 3 milyar 218 milyon lira idi.

"Bitirdiği tek bir iş yok"
Bir yıl sonra tekrarlanan aynı ihale bu kez artan maliyetler yüzünden 6 milyar 452 milyon liraya çıktı. Arada 3 milyarlık fark oluştu. Çetenin medya ayağı bu kez de ihalenin çok pahalıya verildiğini iddia ederek hükümeti suçlayan haberler yaptı. Muhalefete propaganda fırsatı doğdu. İrfan efendi Günfalt İnşaat ve Güneş Asfalt adına mahkemelere koştu. Günfalt İnşaat'ın bitirdiği tek bir iş yok!


"İşbirliği yaptığı çete de ceza almalı"

Herif resmen 'çantacı.' işyeri kurşunlatmak ve zarara uğratmaktan akbaba irfan tutuklandı. Ama bu yetmez. İşbirliği yaptığı çete de ceza almalı. Herif bir bahane ile ihaleleri şikâyet ediyor, davanın Danıştay'a gelmesini bekledikten sonra 'davayı geri çekme' karşılığında para istiyordu. Şantaja boyun eğmeyenleri ise kurşunlatıyordu. İrfan efendi şimdi 'bıldır yediği hurmaların' hesabını veriyor.