Akdeniz'de deprem üstüne deprem!

AFAD'ın verilerine göre Akdeniz'de saat 07:44'de 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ardından yine Akdeniz'de saat 09:27'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti.

Akdeniz'de deprem üstüne deprem!

Muğla'nın Dalaman ilçesinin 47 kilometre açığında gerçekleşen sarsıntı yerin 18,74 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de deprem üstüne deprem! - Resim : 1

Muğla Valisi Esengül Civelek yaptığı açıklamada, an itibarıyla bölgede herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirerek Akdeniz'de meydana gelen depremin Muğla'nın Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ve Marmaris ilçelerinde de kısa süreli hissedildiğini ifade etti.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş meydana gelen deprem ile ilgili, "Belirgin şekilde hissettik ama şu anda Dalaman'da bir sıkıntımız yok. Can ve mal kaybımız yok" dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise gerçekleşen sarsıntı ile ilgili, "Ciddi bir problemimiz yok normal hayat akışımız devam ediyor. Bir can veya mal kaybımız yok. Halkımızda kısa süreli bir panik oluştu. Okulların tatil edilmesi gibi bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Akdeniz'de saat 09:27'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti. Muğla'nın Marmaris ilçesinin 44 kilometre açığında meydana gelen sarsıntı yerin 10 kilometre altında oluştu.

Akdeniz'de deprem üstüne deprem! - Resim : 2

Akdeniz'de deprem üstüne deprem! - Resim : 3

Akdeniz'de deprem üstüne deprem! - Resim : 4