Akdeniz'de dünyayı panikten tel tel terleten yılan istilası haberi. Uzmanlar yetkililere acil olarak çağrıda bulundu

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar hakkındaki haberler de artış yaşanıyor. Akdeniz'den son gelen haberler ise iyi yönde değil. Balear Adaları'nda yılan istilası yaşanıyor. Uzmanlar, adayı işgal eden At nalı kamçı yılanı türlerinin işgalci listesine eklenmesini talep etti.

Akdeniz'de dünyayı panikten tel tel terleten yılan istilası haberi. Uzmanlar yetkililere acil olarak çağrıda bulundu

Yaz aylarının gelmesi ve havaların artık yavaş yavaş ısınmasıyla birlikte insanların korkulu rüyası yılanlar da topraktan uyanmaya başladı. Yılanların daha çok ormanlık ve dağlık arazilerde yaşadığı biliniyordu. 

TATİL BÖLGELERİNDE TEHLİKE VAR

Uzmanlara göre yılanlar konusunda dikkat edilmesi gereken yerlerin başında da tatil bölgeleri geliyordu. Tatil bölgeleri hakkında dünyayı panikleten haber Akdeniz'den geldi. 

İSPANYA ADALARINDA İŞGALE BAŞLADILAR

At nalı kamçı yılanları Balear Adaları başta olmak üzere popüler tatil merkezleri Ibıza ve Kanarya Adaları'nda fazlalıkla görülmeye başlandı. Hatta Balear Adaları'nda durumun istila noktasına kadar geldiği ifade ediliyor.  

Akdeniz'de dünyayı panikten tel tel terleten yılan istilası haberi. Uzmanlar yetkililere acil olarak çağrıda bulundu - Resim : 1

DÜNYA PANİKLEDİ

Yaz aylarında İspanya'ya tatile gitmeyi planlayan dünya genelindeki insanlar da gelen bu haberler karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. 

UZMANLAR ACİL ÇAĞRI YAPTI

Yılanlarla ilgili gelen bu haberlerin ardından uzmanlardan da yetkililere yönelik acil çağrı geldi. Uzmanlar, insanları öldürebilen türleri de ailesinde barındıran at nalı kamçı yılanlarının 'istilacı' tür kategorisine alınmasını talep etti.