Akdeniz'in ünlü tatil beldesinde büyük panik. İki tanesi başıboş halde koya geldi, onları suda görenler çığlık çığlığa kaçtı

Akdeniz'in ünlü tatil beldesi olarak bilinen Ibıza'da köpek balığı paniği yaşandı. Bir koyda başıboş şekilde görülen köpek balıkları insanların koydan kaçmasına neden oldu. Akdeniz'de son dönemde köpek balığı sayısında ciddi bir artış yaşandığı biliniyor.

Akdeniz'in ünlü tatil beldesinde büyük panik. İki tanesi başıboş halde koya geldi, onları suda görenler çığlık çığlığa kaçtı

Akdeniz'de suların ısınmasıyla birlikte köpek balığı görülme sıklığı da giderek artıyor. İspanya'nın dünyaca ünlü tatil beldesi Ibıza'da kaydedilen bir görüntü de insanların ciddi derecede korkmasına neden oldu. 

KOYDA ORTAYA ÇIKTILAR 

İki metrelik köpek balıkları, adanın kuzeyinde şnorkelli yüzme için popüler bir yer olan küçük çakıllı bir koy olan Calo des Moltons'ta suda süzülürken filme alındı. 

En son görülme, bir köpekbalığının Costa Blanca plajında ​​paniğe yol açmasından sadece bir hafta sonra, Cumartesi öğleden sonra meydana geldi. 

Akdeniz'in ünlü tatil beldesinde büyük panik. İki tanesi başıboş halde koya geldi, onları suda görenler çığlık çığlığa kaçtı - Resim : 1

SUDAKİLER ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KAÇTI 

22 Haziran'da Alicante'nin güneyindeki Orihuela Costa'daki Aguamarina plajında ​​yıkananların aceleyle sudan çıkmasına neden olan dev balık, İspanya kıyı şeridinde peş peşe görülen diğer üç köpek balığının ilkiydi.