Akılalmaz olay! Kavga ettiği kişiyi piton yılanıyla dövdü! O anlar sosyal medyayı salladı

Kanada'nın Toronto şehrinde Avila isimli bir kişi tartışma yaşadığı kişiye, yanındaki piton yılanıyla saldırdı. Şoke eden olayın ardından Avila isimli kişi polis tarafından tutuklanırken pitonun akıbeti bilinmiyor.

Akılalmaz olay! Kavga ettiği kişiyi piton yılanıyla dövdü! O anlar sosyal medyayı salladı

Edinilen bilgilere göre olay 10 Mayıs günü Kanada'nın Toronto kentindeki Little Italy yakınlarında meydana geldi.

PİTONLA VURDU

45 yaşındaki yaşındaki Laurenio Avila isimli, tartışma yaşadığı kişiye yanında bulunan piton yılanıyla vurdu. Olayı gören kişiler büyük şaşkınlık yaşarken durum polise bildirildi. Hemen olay yerine gelen polisler, Avila isimli kişiyi gözaltına aldı.

ELLERİNİ KALDIRIP KENDİNİ SAVUNDU

Olaya ait görüntüler ise şoke etti. Görüntülerde şapka takan Avila'nın yerden kalkmaya çalışan bir adama yılanla kırbaçladığı görülüyor. Avila onu kırbaçlamaya devam ederken ve pitonun adamın boynuna konmasına izin verirken ellerini kaldırıp kendini savundu.

Bir polis arabası yola yanaştığında, polisler araçtan inerek onlara "Hemen yere yatın" dedi.
Kurbanı işaret ederek emir veren polislerin, "Sen de! Yere yat" dediği duyuluyor. Avila yılanı yere atıp, polisin emrini yerine getirir.

POLİS, OLAYDA YILANIN KULLANILDIĞINI DOĞRULADI

Toronto Polisi daha sonra olayın gerçek bir yılanla ilgili olduğunu doğruladı ve sahibi tutuklandı ve silahla saldırı ve bir hayvana gereksiz yere acı vermekle suçlandı.

ŞÜPHELİ MAHKEMEYE ÇIKARILDI

Avila'nın 11 Mayıs'ta Eski Belediye Binası'nda video bağlantısı yoluyla mahkemeye çıkarıldığı ve tutuklandığı alındığı bildirildi. Yılana ne olduğu bilinmezken olayın görüntüleri viral oldu.