Ertan Aksoy’dan ‘aday’ yorumu: Seçmen tolerans aralığının sonlarına gelmiş durumda

Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programına konuk olan Ertan Aksoy, Millet İttifakı'nın adayını hala açıklamamasıyla ilgili "Tolerans aralığının sonlarına doğru gelmiş durumda seçmen. Seçime bu kadar az zaman kalmış bir takvimde bana göre 13 Şubat bile geç" değerlendirmesini yaptı.

Türk televizyon tarihinin sayılı isimleri arasında yer alan usta gazeteci duayen televizyoncu Uğur Dündar ile gazeteci-yazar Mine Özbek seçimler öncesinde halkın gündemini AKSOY Araştırma Başkanı Ertan Aksoy ve MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat ile birlikte Haftanın Panoraması’nda ekrana getirdi.

CHP, Demokrat Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi liderlerinin oluşturduğu 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının açıklanmamasıyla ilgili Uğur Dündar, Aksoy'a "Millet İttifakı adayı açıklamada geç mi kaldı?" sorusunu yöneltti. 

Aksoy, 6'lı masanın adayını hala açıklamasıyla ilgili "Geç kalındı diyebilecek evrede değiliz ama çok kritik bir evrende olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tolerans aralığının sonlarına doğru gelmiş durumda seçmen. Seçime bu kadar az zaman kalmış bir takvimde bana göre 13 Şubat bile geç." dedi.