Al Hilal ile anlaştığı iddia edilmişti! Lionel Messi'nin babasından transfer açıklaması!

Lionel Messi'nin Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile anlaştığı iddiaları sonrası babası Jorge Messi, açıklama yaptı. Jorge Messi, oğlunun Al Hilal ile anlaştığı iddialarını yalanladı.

Al Hilal ile anlaştığı iddia edilmişti! Lionel Messi'nin babasından transfer açıklaması!

PSG'den ayrılacağı söylenen Arjantinli futbolcu Lionel Messi'nin 600 milyon Euro ücret karşılığında Al Hilal takımına transfer olduğu iddia edilmişti. Bunun üzerine futbolcunun babası ve menajeri olan Jorge Messi, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Al Hilal ile anlaştığı iddia edilmişti! Lionel Messi'nin babasından transfer açıklaması! - Resim : 1

Jorge Messi açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Gelecek yıl için hiçbir kulüple kesinlikle hiçbir şey yok. Lionel, PSG ile ligi bitirmeden karar asla verilmeyecek. Sezon bittiğinde, analiz edip orada ne olduğunu görme ve ardından bir karar verme zamanı olacak.

Her zaman söylentiler ve birçok kişi kötü şöhret kazanmak için Lionel adını kullanır, ancak gerçek yalnızca bir tanesidir ve kimseyle bir şey olmadığını garanti edebiliriz. Ne sözlü, ne imzalı, ne anlaşmalı, hem de sezon sonuna kadar olmayacak.

Bana cevap verdikleri medyaya saygısızlık gibi geliyor, iddialarına hiçbir kanıt sunmadan, kasıtlı ve kasıtlı olarak aldatanlar ve herhangi bir kötü niyetli söylentiyi habere dönüştürmek isteyenler var. Çıkarlarının lehine. Bilgileri neden karşılaştırmadıklarını açıklamak zorunda kalacaklar... "haberlerini" mahvedecek bir hakikat istemiyorlar. "