Malatya, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari, Mardin... Fazla zaman yok, hemen bugün olacak. Hem de çok fena

Prof. Dr. Orhan Şen, dakikalar önce yaptığı paylaşım Türkiye geneline sağlam bir uyarı yaptı. Meteorolojik bilgiler paylaşan Şen, Malatya, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Mardin'i işaret etti. Bugün öğleden sonra gelecek, fazla zaman yok. Hemen bugün olacak, hem de çok fena geliyor.

Malatya, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari, Mardin... Fazla zaman yok, hemen bugün olacak. Hem de çok fena

Bu sabah saatlerinde, dakikalar önce paylaşımda bulunan uzman isim Prof. Dr. Orhan Şen, Türkiye genelini uyardığı paylaşımında, Malatya, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Mardin illerimizi birer birer saydı. Kötü haberi verdi.

BU MAYIS BAŞKA MAYIS

Baharın gelmesi, havaların ısınmasıyla gelen mayıs ayları bu yıl herkesi şaşırttı. Ülkemizde mayıs ayı geldiğinden beri devam eden yağış ve kapalı hava, vatandaşlara "Bu mayıs başka mayıs" yorumu yaptırırken uzman isim Prof. Dr. Orhan Şen, bugün pek çok ilimizde beklenen yağış üzerine konuştu. 

ÇOK FENA GELİYOR

Malatya, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Mardin illerini teker teker sayan Şen, bugün öğleden sonra kuvvetli bir yağışın bölgeye geleceğini, bununla birlikte sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kısa süreli fırtına risklerini de duyurdu. Fazla zaman yok, hemen bugün olacak. Hem de çok fena geliyor, dikkat.

İŞTE O PAYLAŞIM;

 

Malatya, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari, Mardin... Fazla zaman yok, hemen bugün olacak. Hem de çok fena - Resim : 1