Alanyaspor - Denizlispor maçı CANLI

Alanyaspor ile Denizlispor, Süper Lig'in 33. haftasında karşı karşıya geliyor. Müsabaka saat 21:00'da başladı ve bein connect üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

Alanyaspor - Denizlispor maçı CANLI

Alanyaspor ile Denizlispor, Süper Lig'in 33. haftasında karşı karşıya geliyor.

Alanyaspor - Denizlispor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Müsabaka saat 21:00'da başladı ve bein connect üzerinden canlı olarak yayınlanıyor.

İki takım arasında oynanan son 3 maçı Alanyaspor kazandı. Sezonun ilk yarısındaki maç 5-1 Alanyaspor'un üstünlüğüyle tamamlanmıştı.

Bu maç hem düşme hattını hem de Avrupa Ligi yarışını yakından ilgilendiriyor. İki takımın da kazanmaktan başka çaresi yok.

Süper Lig'de 32 hafta sonunda Alanyaspor'un 51, Denizlispor'un 35 puanı bulunuyor.

İddaa yönetimi Alanyaspor'un galibiyetine 1.55, beraberliğe 3.40, Denizlispor'un galibiyetine 3.95 oran veriyor.

İLK 11'LER

Aytemiz Alanyaspor'un ilk 11'i: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, N'Sakala, Musa, Siopis, Efecan, Bakasetas, Emircan, Cisse

Yukatel Denizlispor'un ilk 11'i: Hüseyin, Zeki, Mustafa, Oğuz, Bergdich, Sackey, Murawski, Recep, Aissati, Sacko, Rodallega

Alanyaspor ile Denizlispor arasında oynanan ilk Süper Lig maçını bu sezonun ilk yarısında Alanya ekibi kazanmıştı (5-1).

Alanyaspor, Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği 10 maçın sadece ikisini kaybetti (5G 3B) ancak bu iki yenilgi de gol atamadığı iki karşılaşmada geldi.

Deplasmanda çıktığı son sekiz Süper Lig maçında sırasıyla birer beraberlik ve yenilgi alan Denizlispor (4B 4M), son dış saha karşılaşmasında Başakşehir'e 2-0 yenildi.