Aldattığından şüphelendi! Karısını başka adamla cinsel ilişkiye girerken arabada bastı! Adam resmen ön cama yapıştı

Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen adam karısını takip etti. Şüpheleri doğru çıktı. Karısını ve karısının sevgilisini arabada bastı. Adam resmen ön cama yapıştı.

Aldattığından şüphelendi! Karısını başka adamla cinsel ilişkiye girerken arabada bastı! Adam resmen ön cama yapıştı

Singapur'da yaşayan adam, karısının kendisini aldattığını düşünerek takip etmeye başladı. 27 yaşındaki Desmond Koh, karısı ve sevgilisini gece yarısında arabada cinsel ilişkiye girerken yakaladı. Onları gördükten sonra büyük bir sinirle arabanın ön camına atlayan adam, eşinin sevgilisinin aracı çalıştırması üzerine tam 30 dakika boyunca aracın üzerinde seyahat etti.

Adam metrelerce arabanın camında kaldı

Singapur’da yaşanan ilginç anlar ülke basınında geniş yankı uyandırdı. 27 yaşındaki Desmond Koh isimli bir adam karısının kendisine ihanet ettiğinden şüphelenerek onun her adımını takip etmeye başladı. Eşinin kendisini takip ettiğinden haberi olmaya kadın ise sevgilisiyle buluşmak için onun arabasına gitti. İkilinin arabada yakınlaştığı anlarda ihanete uğrayan koca ortaya çıktı ve bir anda arabanın ön camına atladı. Cama vurarak eşinin ve sevgilisinin araçtan inmesini isteyen adam, arabanın çalışmasıyla şoke oldu.

 İnatla tutunmayı başardı

İhaneti gören öfkeli eşin gazabından kaçmak isteyen ikili aracı çalıştırarak Koh’un ön camdan düşmesini istedi. 30 dakika boyunca devam eden sürüşün sonunda Koh aracın ön camına tutunmayı başardı. Eş ve sevgili arasında başlayan tartışmanın şiddetlenmesi üzerine devreye polisler girdi. Her iki adam da tutuklandı. Koh, 11 hafta hapis cezasına çarptırıldı ve iki yıl boyunca herhangi bir araç kullanmaktan men edildi. Eşinin sevgilisi ise beş yıl boyunca herhangi bir araç kullanmaktan men edildi ve 10 bin SGD (yaklaşık 140 bin TL) kefalet ödedikten sonra serbest bırakıldı.