Aleyna Tilki: 1300 TL'ye yırtık çorabı satın alabilirim

Aleyna Tilki geçen hafta giydiği kaçmış çorapların moda olduğunu ve 1300 TL’ye satışa sunulduğunu öğrenince ne tepki verdi?

Aleyna Tilki Emirgan’da bir kafede kameralara takıldı. 20 yaşındaki şarkıcı hemen arabasından maskesini getirtti. Tilki, yemek yerken kendinden geçtiğini anlattı. Aleyna Tilki çok dans ettiği için fit kaldığını belirtti. Genç şarkıcı nasıl beslendiğini de açıkladı. İngilizce albüm hazırlayan Tilki, Londra’ya gitme planını 2. dalga nedeniyle iptal ettiğini ifade etti.

Aleyna Tilki’nin geçen hafta giydiği kaçmış çoraplar çok konuşuldu. Daha sonra dünyaca ünlü bir markanın 1300 TL’ye satışa çıkardığı kaçmış çoraplar sosyal medyayı salladı.

Genç şarkıcı 35 bin TL’ye aldığı ünlü bir markanın kıyafetini Amerikalı model Kylie Jenner’ın üzerinde görmüş ve sosyal medyadan “Önce ben giymiştim, üzgünüm Kylie” esprisini yapmıştı.

Aleyna Tilki ertesi gün Bebek’te kahvaltı yaparken görüntülendi. Tilki, röportaj sırasında muhabirler uzakta olduğu maske takma fikrinden vazgeçti. 20 yaşındaki şarkıcı “Dünya starı olmak için bir işçi kadar çalışmak gerekiyor” dedi. Tilki, yaşının ve enerjisinin hakkını verdiğini ifade etti.

Aleyna Tilki Acun Ilıcalı’nın yeni açacağı dijital platform için Cemal Can’la başrolünü paylaşacağı bir dijital gençlik dizisine hazırlanıyor. Genç popçunun ojeleri de dikkat çekti.