Aleyna Tilki yeni imajıyla sahnede! Frikiğe şortlu önlem!

Kendisinin sahnelerden alıkonulduğunu açıklayan şarkıcı Aleyna Tilki, uzun bir aradan sonra yeni imajı ile Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu.

Aleyna Tilki yeni imajıyla sahnede! Frikiğe şortlu önlem!

Bir süredir sahnelerden uzak kalan şarkıcı Aleyna Tilki, uzun bir aradan sonra yeni imajı ile Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu.  Kısa bir süre önce saçlarını kestiren Tilki, Süper minisiyle de adından söz ettirdi.

FRİKİĞE ŞORTLU ÖNLEM

Süper minisiyle sahneye çıkan ve iddialı seçimiyle adından söz ettiren Tilki, frikik vermemek için de şortla önlem aldı.

Aleyna Tilki, geçtiğimiz ay sahnelere çıkışının engellendiğini öne sürmüştü:

Aleyna Tilki yeni imajıyla sahnede! Frikiğe şortlu önlem! - Resim : 1

"VİCDANSIZCA ÇALIŞTIRILDIM"

"Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Bir de beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar.

Aleyna Tilki yeni imajıyla sahnede! Frikiğe şortlu önlem! - Resim : 2

"PARA DEĞİL KONFORUM ÖNEMLİ"

Beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da bu durumu en çok destekleyen insanlar. Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar. Benim hayatımda sizin hayalinizdeki paradan çok daha büyük bir konforum var, o da ait olduğum yerde şarkı söylemek!"