Ali Koç, 12 milyon euroluk transferi bitirdi! Taraftar havalimanına akın edecek… Fenerbahçe’nin yeni yıldızı ilk uçakla İstanbul’a gelecek!

Ali Koç önderliğinde transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Dominik Livakovic transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertli takımın Hırvat ekibine transfer için 9 milyon euro ve bonuslar, Livakovic’e ise 1.8 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

Ali Koç, 12 milyon euroluk transferi bitirdi! Taraftar havalimanına akın edecek… Fenerbahçe’nin yeni yıldızı ilk uçakla İstanbul’a gelecek!

Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Alexjander Djiku, Umut Nayir, Sebastian Szymanski ve son olarak Dusan Tadic’i kadrosuna katan sarı lacivertli takımda transfer hareketliliği devam ediyor.

Udinese’den Becao’nun transferinin de tamamlanmasıyla sarı lacivertli takımda ibre kaleci Dominik Livakovic’e döndü. Sözcü’nün haberine göre Ali Koç ve yönetimi Hırvat ekibi ve futbolcuyla transfer konusunda anlaşma sağladı.

Ali Koç, 12 milyon euroluk transferi bitirdi! Taraftar havalimanına akın edecek… Fenerbahçe’nin yeni yıldızı ilk uçakla İstanbul’a gelecek! - Resim : 1

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe, Hırvat ekibine 9 milyon euro bonservis ve bonus ödeyecek. 4 yıllık sözleşmeye imza atacak olan futbolcu ise senelik 1.8 milyon euro ve başarı primleri olacak.

TARİHE GEÇECEK

Livakovic, Fenerbahçe tarihindeki dokuzuncu yabancı kaleci ve ilk Hırvat eldiven olacak.

Ali Koç, 12 milyon euroluk transferi bitirdi! Taraftar havalimanına akın edecek… Fenerbahçe’nin yeni yıldızı ilk uçakla İstanbul’a gelecek! - Resim : 2

KISA SÜREDE İSTANBUL'A GELECEK

Öte yandan yıldız kalecinin transferinin kısa sürede açıklanması, 28 yaşındaki kalecinin ilk uçakla İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Ali Koç, 12 milyon euroluk transferi bitirdi! Taraftar havalimanına akın edecek… Fenerbahçe’nin yeni yıldızı ilk uçakla İstanbul’a gelecek! - Resim : 3

DÜNYA KUPASI’NDA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Hırvatistan Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nda sergilediği performansla adından söz ettiren Livakovic, turnuvayı üçüncülükle tamamladı. Transfermarkt’a göre değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Dominik Livakovic, Hırvat ekibi Dinamo Zagreb ile çıktığı 49 maçta 49 gol yedi, 13 maçta ise kalesini gole kapattı.