Ali Koç durmak bilmiyor! Fenerbahçe 3 transfer birden yaptı! Prensip anlamasına varıldı, geriye imza kaldı!

Fenerbahçe, Bursaspor altyapısında forma giyen Selahattin Sevim, Ercüment Sancaklı ve Ege Kaan Akman'ı transfer etmek için yeşil-beyazlı kulüple prensip anlaşmasına vardı. Taraflar arasındaki imza ve prosedürlerin tamamlanması sonrası futbolcular, Fenerbahçe’ye katılacak.

Ali Koç durmak bilmiyor! Fenerbahçe 3 transfer birden yaptı! Prensip anlamasına varıldı, geriye imza kaldı!

Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertli takım altyapısına 3 futbolcu daha katmaya hazırlanıyor.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Reşat Can Özbudak’ın haberine göre Fenerbahçe, Bursaspor altyapısında forma giyen Selahattin Sevim, Ercüment Sancaklı ve Ege Kaan Akman'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Taraflar prensip anlaşmasına varırken resmi imza ve prosedürlerin tamamlanması bekleniyor.

Ali Koç durmak bilmiyor! Fenerbahçe 3 transfer birden yaptı! Prensip anlamasına varıldı, geriye imza kaldı! - Resim : 1
(14) Selahattin Sevim (forvet)

 

Ali Koç durmak bilmiyor! Fenerbahçe 3 transfer birden yaptı! Prensip anlamasına varıldı, geriye imza kaldı! - Resim : 2
(14) Ercüment Sancaklı (sağ kanat)

 

Ali Koç durmak bilmiyor! Fenerbahçe 3 transfer birden yaptı! Prensip anlamasına varıldı, geriye imza kaldı! - Resim : 3
(13) Ege Kaan Akman (stoper)

 

GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN DE 3 TRANSFER YAPILMIŞTI

Öte yandan Ali Koç yönetimi son olarak Gençlerbirliği takımından Can Bartu Çığır, Utku Karakaya ve Yiğit Evin'in transferi için Gençlerbirliği ile anlaşmaya varmıştı.

Üçü de 15 yaşında olan futbolcuların Fenerbahçe'ye transferine ilişkin konuşan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Fenerbahçe'yle dört genç oyuncu için anlaştıklarını anlatsa da bir futbolcunun transferinin gerçekleşmediğini ifade etti.

Akdaş, "Bir oyuncumuzun kendisi ve ailesi gitmek istemedi. Dolayısıyla Can Bartu Çığır, Utku Karakaya ve Yiğit Evin gitti. Futbolcular için Fenerbahçe'yle 200 bin avro karşılığında anlaştık. Fenerbahçe bu oyuncuları satarsa sonraki satıştan da pay hakkımız yüzde 15 olarak bulunuyor" ifadelerini kullandı.