Ali Koç gemileri yaktı! Fenerbahçe’den çılgın transfer hamlesi! Genç yıldızı için 10 milyon euro teklif edilecek!

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, Juventus’ta forma giyen genç futbolcu Kenan Yıldız’ın transferi için İtalyan ekibine 10 milyon euro bonservis teklif etmeyi planlıyor.

Ali Koç gemileri yaktı! Fenerbahçe’den çılgın transfer hamlesi! Genç yıldızı için 10 milyon euro teklif edilecek!

Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat ve Edin Dzeko transferleriyle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ediyor. Başkan Ali Koç'un kaliteli futbolcuların transferi için çaba harcadığı belirtiliyor. Stoper ve orta sahaya takviye yapmaya hazırlanan sarı lacivertliler hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Ali Koç gemileri yaktı! Fenerbahçe’den çılgın transfer hamlesi! Genç yıldızı için 10 milyon euro teklif edilecek! - Resim : 1

TEKLİF BELLİ OLDU

İtalyan La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre Fenerbahçe, Kenan Yıldız'ın transferi için Juventus'a 10M milyon euro teklif sunmaya hazırlanıyor.

Kenan Yıldız ve temsilcisi, Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakıyor.

Forvet ve forvet arkası mevkilerinin yanı sıra on numara pozisyonunun forma giyen 18 yaşındaki Kenan, geçen sezon çıktığı 45 maçta 15 gol attı, 7 asist yaptı.

Ali Koç gemileri yaktı! Fenerbahçe’den çılgın transfer hamlesi! Genç yıldızı için 10 milyon euro teklif edilecek! - Resim : 2