Ali Koç'tan TFF ziyareti! Büyükekşi'ye hakem raporu sundu!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Riva tesislerine giderek Mehmet Büyükekşi ile görüştü. İşte detaylar...

Ali Koç'tan TFF ziyareti! Büyükekşi'ye hakem raporu sundu!

Süper Lig'in 31. haftasında oynanan ve 3-3'lük beraberlikle sona eren Fenerbahçe - İstanbulspor maçının yankıları devam ediyor. Maçtan sonra hakem hatalarına dair sert bir açıklama yapan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, dün akşam saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) giderek başkan Mehmet Büyükekşi ile görüştü. 

KETENCİ VE AVUKATLAR DA KOÇ'A EŞLİK ETTİ

Koç'a TFF çıkarmasında yönetim kurulu üyesi Ahmet Ketenci ve kulüp avukatları da eşlik etti. Söz konusu görüşmede TFF tarafından da Büyükekşi'ye yönetim kurulu üyesi Müslüm Özmen ve danışmanlarından Serhat Mermer eşlik etti.  

ALİ KOÇ'TAN MEHMET BÜYÜKEKŞİ'YE DOSYA

Spor Toto Süper Lig'de artık geri sayıma geçilirken Ali Koç, Mehmet Büyükekşi’ye sunduğu dosyada hem saha hem de VAR'da görevli hakemlerin yaptığı hatalara yer verip şikâyetlerini dile getirdi.  

Görüşmede PFDK'nın tarafsızlığını yitirmesi, verilen cezalarda standartın olmaması da dile getirildi.

TFF'ye iletilen dosyada Fenerbahçe maçlarına yapılan hakem atamalarında yanlışklar olduğu savunuldu. Sarı lacivertli yönetim söz konusu dosyada verilen veya verilmeyen kararlara dikkat çekmenin yanı sıra yarışta saf dışı bırakılmaları amacıyla çeşitli kesimler tarafından algı çalışmaları yapıldığını da öne sürdü. 

KAYNAK: AJANSSPOR