Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı tekne kazası geçirdi! İşte Ali Sabancı'ya ilk müdahale anı

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, dün akşam Yunanistan'ın Leros adası açıklarında tekne kazası geçirdi. Kayalıklara çarpan ünlü çiftten Ali Sabancı ağır yaralandı. Kazadan dakikalar sonra Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı çiftine ekiplerin yaptığı ilk müdahale anı ortaya çıktı.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, tatil için gittikleri Yunanistan’da kaza geçirdi. Kazada ünlü çift yaralanırken, çifte yapılan ilk müdahale anının görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre Bodrum’a 22 mil uzaklıktaki Leros Adası açıklarında demirli teknelerinden akşam yemeği için zodyak botla kıyıdaki bir restorana giderken kayalıklara çarptı. Yaralanan çift Leros Hastanesi’ne kaldırıldı.

ALİ SABANCI'NIN DURUMU AĞIR

Entübe edilen Ali Sabancı’nın durumunun ağır olduğu, eşinin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Zodyak botun camlarının kırıldığı ve Vuslat Doğan Sabancı’nın yüzünün yara aldığı belirtildi. Hızla Bodrum’a getirilen Ali Sabancı’nın İstanbul’da özel bir hastaneye nakledildiği Vuslat Doğan Sabancı’nın da bugün yine aynı hastaneye nakledileceği öğrenildi.

ALİ SABANCI'YA İLK MÜDAHALE ANI ORTAYA ÇIKTI

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın geçirdiği tekne kazasından dakikalar sonra yardıma gelen ekiplerin ünlü çifte yaptığı ilk müdahale anı ortaya çıktı.

Görüntülerde ekiplerin tekneyle yanaşarak, ünlü çifte yardım ettiği görülüyor.

ESAS HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA

Kazaya ilişkin Esas Holding'in sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde tatilleri sırasında bir deniz kazası geçirmiştir. Tedavileri devam etmekte olup sağlık durumları takip edilmektedir. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna bilgi verilecektir.