Ali Sunal'ın Oryantal Didem itirafı!

İbrahim Tatlıses'in programı İbo Show'a seneler sonra oryantal Didem Kınalı konuk oldu. Bülent Serttaş'ın yanı sıra Ali Sunal da geceye damga vurunca açıklama geldi. Ali Sunal, gözlerini kaçırdığı için konuşulurken konuyla ilgili sessizliğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile bozdu.

Ali Sunal'ın Oryantal Didem itirafı!

İbrahim Tatlıses aradan geçen 9 yılın ardından yeniden İbo Show ile televizyon ekranlarına döndü. Herkes yapımın başarısız olacağını düşünürken cumartesi akşamlarının en çok izlenenleri arasında yerini aldı. 

Yayımlandığı gece sosyal medyaya da damga vurmayı başardı. Son olarak programa Ali Sunal, Muazzez Ersoy, Ali Sunal ve oryantal Didem konuk oldu.

Her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı programın son bölümüne ise damga vuran bir isim oldu. İbrahim Tatlıses'in programında seneler önce tanınan oryantal Didem, İbo Show'a konuk geldi.

Didem dans performansı ile geceye damga vurdu

Eğlenceli anların yaşandığı, kahkahaların bir an olsun dinmediği İbo Show'da oryantal Didem dans performansı ile geceye damga vurdu.

Bülent Serttaş'ın Didem dans ederken gözlerini çevirmesi sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini alırken Ali Sunal'ın da gözlerini kaçırması dikkat çekti.

Ali Sunal'ın Oryantal Didem itirafı! - Resim : 1

''Bakmadığım tek anı yakalamış cano kamera''

Ali Sunal, gözlerini kaçırdığı için konuşulurken konuyla ilgili sessizliğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile bozdu. Sunal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Ya alemsiniz çok gülüyorum. Şaka bir yana tabi ki hayranlıkla izledim Didem'in harika performansını. Bakmadığım tek anı yakalamış cano kamera'

Ali Sunal'dan ziyade Bülent Serttaş'ın çok konuşulduğu programda Didem, Serttaş'a dair yaptığı açıklamayla dikkat çekti. 

''Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı''

"Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm" diyen Didem Kınalı, şunları anlattı:

"Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!"