Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar'dan İstanbul trafiğine çözüm!

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar önceki gün Bebek'te kameraralara yansıdı. Engin Altan Düzyatan, motosikletin trafik için büyük bir çözüm olduğunu ifade ederek, "Hava güzel olduğu zamanlarda motosiklet ile çıkıyorum. Neslişah ile bugün işlerimiz vardı onları hızlı bir şekilde hallettik. Motosiklet İstanbul trafiğinde büyük bir kolaylık sağlıyor." dedi.

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar'dan İstanbul trafiğine çözüm!

Bir süre önce 'Çöp Adam' adlı diziyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün eşi Neslişah Alkoçlar ile Bebek'te kameralara takıldı. Motosiklet üzerinde görüntülenen çift, İstanbul trafiğinde motosikletin kolaylık sağladığını söyledi. 

'Diriliş: Ertuğrul', 'Bu İşte Bir Yalnızlık Var' ve 'Bir Avuç Deniz' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile dünyaevine girmişti. İkilinin, Emir Aras ve Alara adında iki çocuğu olmuştu.

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar'dan İstanbul trafiğine çözüm! - Resim : 1

"BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYOR"

Ünlü çift Önceki gün Bebek’te motosiklet üzerinde objektiflere takıldı. Engin Altan Düzyatan, motosikletin trafik için büyük bir çözüm olduğunu ifade ederek şu ifadeleri kullandı:

"Hava güzel olduğu zamanlarda motosiklet ile çıkıyorum. Neslişah ile bugün işlerimiz vardı onları hızlı bir şekilde hallettik. Motosiklet İstanbul trafiğinde büyük bir kolaylık sağlıyor."

"BÜYÜK ARAÇLAR SİZİ ÇOK FAZLA KOLLAMIYOR"

Trafikte zaman zaman sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Düzyatan, “Büyük araçlar sizi çok fazla kollamıyor. Daha çok dikkat etmek zorunda kalıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda Afrika’da çektiği doğa fotoğraflarından oluşan “Sen De Tanık Ol” sergisini açan Engin Altan Düzyatan, fotoğraf tutkusundan bahsetti.

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar'dan İstanbul trafiğine çözüm! - Resim : 2

"YILLARDIR FOTOĞRAF TUTKUM VAR"

Fotoğraf çekmeyi sevdiğini belirten Düzyatan, “Yıllardır bu tutkum var. 25 bine yakın çektiğim resim var. Onları seçmek, elemek kolay iş değil. Yurt dışında portre fotoğraf çekmeyi seviyorum. Yaşlıların o kırışıklıklarını, yaşanmışlıklarını, çocukların yüzündeki o saflığı çekmek bana keyif veriyor” dedi.