Ali Uğur Akbaş’ın eski eşi Gülbin Vardar Yeliz Yeşilmen’e ateş püskürdü!

Şarkıcı ve sunucu Gülbin Vardar, iki çocuğunun babası Ali Uğur Akbaş’tan boşanmasının nedeni olarak gösterdiği Yeliz Yeşilmen’e nasıl öfke saçtı?

Şarkıcı ve sunucu Gülbin Vardar, 18 yıl önce iki çocuğunun babası Ali Uğur Akbaş’tan boşanmasının nedeni olarak gösterdiği Yeliz Yeşilmen’e açtı ağzını yumdu gözünü…

Yeliz Yeşilmen 17 yıllık eşi Ali Uğur Akbaş hakkında gözyaşları içinde ‘Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum” diyerek paylaşım yapmış, konunun sosyal medyada çok konuşulması üzerine de eşiyle birlikte video çekmişti.

Ali Uğur Akbaş’ın eski eşi Gülbin Vardar, Magazin Hattı’nın sorularını yanıtladı. Şarkıcı, karantina günlerinin kendisi için verimli geçtiğini belirtti.

Gülbin Vardar korona virüsün birçok ünlü isim gibi kendi işlerini de olumsuz etkilediğini söyledi. Vardar, Yeliz Yeşilmen’in ‘Sonumun Bergen gibi olmasından korkuyorum’ şeklindeki açıklamasına sert tepki gösterdi ve eski eşi Ali Uğur Akbaş’a destek verdi.

Gülbin Vardar geçmişte yuvasının yıkılmasının tek nedeni olarak Yeliz Yeşilmen’i gösterdi. Vardar, Yeliz Yeşilmen’in geçmişte kızını kendisinden iki yıl ayırdığını anlattı ve bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Şarkıcı, ayrıca Yeliz Yeşilmen’in gözyaşlarını sahte bulduğunu ifade etti. Gülbin Vardar, Yeliz Yeşilmen’in kendi Çocukları Asya Tuana ve Birbey’e de bakmadığını öne sürdü.

Vardar, “Yeliz Yeşilmen ile karşılaşırsam hiç iyi şeyler olmaz” dedi. Şarkıcı Ayrıca “Yeliz Yeşilmen’e hakkımı hiçbir zaman helal etmiyorum” diye konuştu. Gülbin Vardar, Yeliz Yeşilmen’in eşi Ali Uğur Akbaş’ı yanına alarak bu süreçte video çekmesine ise “Şantaj var” yorumunu yaptı.

Hızını alamayan Vardar, Yeliz Yeşilmen ile Ali Uğur Akbaş’ın evlerini ayırdıklarını hatta boşandıkları duyumunu aldığını vurguladı. Gülbin Vardar, Yeliz Yeşilmen’in ekranlarda uzun yıllardır mutlu aile tablosu çizmesine karşın aslında dayak yediğini ve aldatıldığını da sözlerini ekledi.