Alişan ile eşi Buse Varol Eser ve Berfu Yenenler gibi youtube kanalı açıyor

Alişan, gönüllü olarak aşı çalışmalarına katıldığında kendisini eleştiren Berna Laçin’i, basın sigortasının önceliğinden yararlanıp korona aşısı olunca nasıl bombaladı?

Etiler’de bir restoranda Demet Akalın’la yemek yiyen Alişan, yaz için bir şarkı hazırladığını söyledi. Ünlü şarkıcı, geçen günlerde eşi Buse Varol’la bir komedi dizisinde rol almayı planladıklarını da açıklamıştı. Alişan, ayrıca eşiyle tıpkı Eser ve Berfu Yenenler çifti gibi beraber youtube kanalı açacaklarını anlattı.

Şubat ayında ikinci bebekleri Eliz’i kucağına alan ünlü şarkıcı, 2 yaşına giren oğlu Burak’la çok iyi anlaştıklarını ifade etti. Alişan’a Demet Akalın’ın kızı Hira’nın annesinin kredi kartına bağlı olan tiktok hesabından uzun makarna adlı fenomene 7 bin TL’lik hediye gönderdiği ve bu durumun büyük bir kriz yarattığı hatırlatıldı. Ünlü şarkıcı oğlu Burak’a artık sosyal medyadan video izletmediğini vurguladı.

Son olarak Alişan, ünlü oyuncu Berna Laçin’le girdiği polemikle gündeme geldi. 50 yaşındaki Berna Laçin haftabaşı korona virüs aşısı olduğunu açıkladı ve aşı sırası bekleyenlerden gelen sorular üzerine de “212’liyim, ben basın çalışanı olarak kartım olduğu için aşı tanımlanmış” mesajını yayınladı. Bunun üzerine Alişan karşı atağa geçti ve geçen aylarda gönüllü olarak aşı çalışmalarına katıldığı günlerde kendisini eleştiren Berna Laçin’e şu tweet’i attı:

“Ben test aşamasında gönüllü olduğumda, anneniz sormuştu ya Alişan nasıl aşı oldu diye... Siz aşı olduğunuzda da anneniz sordu mu size, kızım ne zaman gazeteci oldun? diye Berna Hanım...”

Arkadaşlarıyla vedalaşan ünlü şarkıcı, daha sonra plakasına eşinin, kendisinin ve kızı Eliz’in adının baş harflerini yazdırdığı cipiyle uzaklaştı. Alişan’dan önce, aynı mekândan beraber sabah programı sunduğu Demet Akalın çıktı. Akalın’a kızıyla ilgili yaptığı açıklamanın ardından tiktok fenomenlerinin hazırladıkları şarkıyla kendisini ti’ye aldıkları hatırlatıldı. Her konuda fikir beyan eden Akalın’ın bu kez sessizliğe bürünmesi muhabirleri şaşırttı.