Alışılmadık bir ihbar alan ekip, bölgeye yanlarında halat ile gitti. Yetkili başıboş hayvanı öyle bir yakaladı ki, kendisi bile inanamadı

Alışılmadık bir ihbar alan ekipler, bölgeye yanlarında bir halat ile gitti. Başıboş halde çevrede gezdiği söylenen bir keçiyi yakalamak için görevlendirilen yetkili, halatı kement haline getirip bir kovboy gibi tek atışta keçiyi yakalamayı başardı.

ABD'ye bağlı Minnesota eyaletinde meydana gelen olayda, bir bölge yetkilisi çevrede başıboş gezen bir keçi ihbarı aldıktan sonra hemen oraya gitti. 

Alışılmadık bir ihbar alan ekip, bölgeye yanlarında halat ile gitti. Yetkili başıboş hayvanı öyle bir yakaladı ki, kendisi bile inanamadı - Resim : 1

BAŞIBOŞ KEÇİYİ KEMENTLE YAKALADI

Başıboş keçiyi yakalama anlarını bir vücut kamerasıyla kayda alan yetkili, bölgede bulunan mağazadan aldığı halatı kullandı. Halatı bir kement gibi bağlayıp keçinin olduğu yere gitti ve hayvanın üzerine attı. Hayvanı yakalamayı başaran yetkili, onu aldığı gibi bölgeden uzaklaştırdı ve bir hayvan kontrolü merkezine bıraktı. Oradaki ekip ise keçiyi sahibine teslim etti.