Alkollü araç kullanan ünlü futbolcu dehşet saçtı! Hız sınırını aşınca bir çocuğu hayattan kopardı!

Eski Hollandalı milli futbolcu Rai Vloet, alkollü şekilde araç kullanıp 4 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden oldu. Vloet’e 2.5 yıl hapis cezası verildi, ehliyetine ise 4 yıl el koyuldu. Yaşanan olayın ardından konuşan Vloet, "Sadece acı hissediyorum, çok fazla pişmanlık duyuyorum. Bunu hayatım boyunca taşımak zorundayım” dedi.

Alkollü araç kullanan ünlü futbolcu dehşet saçtı! Hız sınırını aşınca bir çocuğu hayattan kopardı!

RMC’de yer alan habere göre olay 2021 yılının Kasım ayında meydana geldi. Eski Hollandalı milli futbolcu Rai Vloet, alkollü şekilde 130 km hız sınırı olan yolda 203 km hızla giderken başka bir araca arkadan çarptı. Aracın içindeki aileden 4 yaşındaki bir çocuk öldü, anne, baba ve bir çocuk daha öldü.

Alkollü araç kullanan ünlü futbolcu dehşet saçtı! Hız sınırını aşınca bir çocuğu hayattan kopardı! - Resim : 1

FREN YAPMAMIŞ

Yaşanan olayın ardından başlatılan soruşturmada Hollandalı futbolcunun diğer araca çarpmadan önce "dikkatsiz" aracın kullandığı ve fren yapmadığı sonucuna varıldı.

Alkollü araç kullanan ünlü futbolcu dehşet saçtı! Hız sınırını aşınca bir çocuğu hayattan kopardı! - Resim : 2

“SADECE ACI HİSSEDİYORUM”

Hollanda medyasında yer alan açıklamalara göre Rai Vloet, "Sadece acı hissediyorum, çok fazla pişmanlık duyuyorum. Bunu hayatım boyunca taşımak zorundayım," dedi. Bunun (kazanın) geldiğini görmedim, sadece aniden hatırlamıyorum. Pek çok şeyi hatırlamıyorum. Sürekli olarak daha fazla bilgi bulmaya çalışıyorum ama gelmiyor” dedi.

Alkollü araç kullanan ünlü futbolcu dehşet saçtı! Hız sınırını aşınca bir çocuğu hayattan kopardı! - Resim : 3

“HAYATIMIZ FELÇ OLDU”

Ölen çocuğun annesi, Vloet için, “Hayatımız felç oldu ve siz hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorsunuz. Kazakistan ve Rusya'da futbol oynayacaksın" diye sitem etti.

Başlangıçta, Rai Vloet aleyhine üç buçuk yıl hapis talep edilmişti. Davanın hâlâ temyize gitme olasılığı olduğu için futbolcu hemen hapse atılmayacak.