Alkollü şahıs, elindeki bıçakla dehşet saçtı! 25 yıl önce boşandığı eşini istedi

Bursa'da alkol içen şahıs, gece saatlerinde elindeki bıçakla dehşet saçtı. 25 yıl önce boşandığı Hülya isimli kadını sayıklayan adam, "Neredesin? Bana Hülya'yı getirin" dedi. Polislerin 1 saatlik ikna çalışması sonrasında alkollü şahıs, gözaltına alındı.

Alkollü şahıs, elindeki bıçakla dehşet saçtı! 25 yıl önce boşandığı eşini istedi

Bursa'da gece saatlerinde alkol için sokağa inen Murat A., isimli şahıs elindeki bıçağı etrafa savurdu. Bağırışları duyan komşularının ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

25 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİNİ İSTEDİ: "HÜLYA'YI GETİRİN BANA"

Polislerin müdahalesi sırasında Murat A., elindeki bıçağı karnına ve boğazına dayayıp, 25 yıl önce boşandığı eşinin olay yerine getirilmesini istedi. Genç adam, "Hülya'mı istiyorum. Çok seviyordum. Neredesin? Bana Hülya'yı getirin." dedi.

1 SAATİN SONUNDA GÖZALTINA ALINDI

Ekiplerin 1 saatlik ikna çalışmasının ardından çembere alınan Murat A., yakalandı.

Elinde kesik oluşan Murat A., ambulansta, sağlıkçıların ayakta tedavisinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Alkollü şahıs, elindeki bıçakla dehşet saçtı! 25 yıl önce boşandığı eşini istedi - Resim : 1

BABASI KONUŞTU

Murat A.'nın içki içip kendine zarar vereceğini öğrenen ve olay yerine gelen babası Osman A., polislere, "Oğlumun 25 yıl önce eşiyle mutlu beraberliği vardı. Ayrıldılar, oğlum da ara sıra alkol alarak kendini kaybediyor. Sizlerden Allah razı olsun. Oğluma bir şey olmadan kurtardınız." diyerek teşekkür etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.