Alkollü şoförün ehliyetine 38 yıl el konuldu! Motosikletinin peşinden koştu: “Kardeşim versene motosikletimi”

Antalya’da, yol kontrol noktasında görevli trafik polislerine alkolü olarak yakalanan motosiklet sürücüsü alkolmetre cihazını üflememek için uzun süre direndi, çekilmek istenilen motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.

Alkollü şoförün ehliyetine 38 yıl el konuldu! Motosikletinin peşinden koştu: “Kardeşim versene motosikletimi”

Antalya’da, gece saatlerinde Kepez ilçesine bağlı Sakarya Bulvarı'nda, uygulama noktası kuran trafik polislerini gören 07 ATE 522 plakalı motosiklet sürücüsü Hasan A., trafik polislerinin dikkatini çekerek durduruldu.

ALKOL METREYE ÜFLEMEDİ

Polis ekiplerini oyalamaya çalışan motosiklet sürücüsü Hasan A., alkol metreye üflememek için uzun süre direndi. Sürücü bir ara motosikletini park ettiği noktanın kontrol noktasına uzak olduğunu ifade ederek metre ile ölçülmesini talep etti.

 Alkollü şoförün ehliyetine 38 yıl el konuldu! Motosikletinin peşinden koştu: “Kardeşim versene motosikletimi” - Resim : 1

EHLİYETİNE 38 YIL EL KONULDU

 Kendisine ceza yazılamayacağını belirten Hasan A., “Avukatım gelsin, siz neden benim üzerime geliyorsunuz. Şimdi siz duran motosiklete ceza mı yazacaksınız? Ben alkollüyüm, bunu reddetmiyorum. Gel abi beraber uygulama noktasına olan uzaklığımı ölçelim. 50 metre ise sen haklısın” dedi.  Sürücünün daha önce de ehliyetini alkollü araç sürmekten kaptırdığı öğrenildi. Sürücünün ehliyetine 38 yıl el konulurken, 28 bin 21 TL idari para cezası uygulandı.

Alkollü şoförün ehliyetine 38 yıl el konuldu! Motosikletinin peşinden koştu: “Kardeşim versene motosikletimi” - Resim : 2

PEŞİNDEN KOŞTU

Şahsın motosikleti ise olay yerine gelen çekici ile çekildi. Şahsın bu sırada motosikletinin peşinden koşarak, “Kardeşim versene motosikletimi” demesi güldürdü.