Ünlü şarkıcı Kalben hırsızlık yaptığını itiraf etti!

Alkolü bıraktığını açıklayan 35 yaşındaki ünlü şarkıcı Kalben hırsızlık yaptığını itiraf etti. İşte detaylar...

Ünlü şarkıcı Kalben hırsızlık yaptığını itiraf etti!

Cake Mosq’un sunduğu YouTube programı ‘Buralarda Neler Dönüyor Bi’Bilsen'e katılan Ünlü şarkıcı Kalben, yaptığı itiraflarla hayranları şoke etti.

Kalben geçmişine dair anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. Alkolü bıraktığını belirten Kalben "Ben 70-80 yaşına kadar şarkı söylemek istediğim ve bana dokunacağını düşündüğüm için artık alkol almıyorum. Böyle daha mutluyum" dedi. 

Sarhoşken yaşadığı bir olayı anlatan Kalben "Çok sarhoşken güzel bir kulübün önüne yatmıştım, yıldızları izliyordum. Dünya tatlısı bir kadın gelip 'Size ne oldu?' dedi" ifadelerini kullandı.

Kadının sözleriyle ilgili Kalben "O kadar üzüldüm ki. O olaydan sonra, 1 yıl önce alkolü bıraktım" diye konuştu. 

"Akşam yemeğinde çok içmiştim"

"2019’da bir iş için Moskova’daydık" diyen Kalben "Akşam yemeğinde çok içmiştim. Lokantadan biraz hava almam lazım diyerek çıktım" dedi.

Araç koltuğunda bulunduğunu belirten Kalben "Beni saatler sonra restorandan 800 metre uzakta, Rus bir çiftin arabasının arka koltuğunda bulmuşlar" şeklinde konuştu. 

Çocukluk özlemiyle ilgili Kalben "Bizim hiç arabamız olmadı. Sarhoşken gidip çocuklukta özlemini duyduğum bir şeyi yaşamışım" dedi.

"Çalmışlığım var"

Yaptığı hırsızlığı anlatan Kalben "Üniversitedeyken bir yerden bir kazak, bir yerden de tişört çalmışlığım var" şeklinde konuştu. 

"Utana sıkıla gidip parasını ödedim"

Hırsızlığın savunması olarak Kalben "Sırf sistemi, pahalılığı ve zümreciliği ezmeye çalışıyordum" ifadelerini kullandı. Yaptığı diğer hırsızlıkla ilgili Kalben "Müdavimi olduğum bir yerden de bir şişe şarap aşırmıştım. Sonra utana sıkıla gidip parasını ödedim" dedi.