Bayern Münih, Manchester City'nin yıldızını alacak!

Alman devi Bayern Münih, İngiltere Ligi ekibi Manchester City'nin yıldızı Joao Cancelo'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Bayern Münih, Manchester City'nin yıldızını alacak!

Transfer döneminin bitimine sayılı günler kala sürpriz imzalar gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Bayern Münih tarafından gerçekleşmek üzere. Alman devi, Manchester City'nin yıldızını kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

The Athletic'te yer alan habere göre; Bayern Münih, Manchester City'nin 28 yaşındaki Portekizli yıldızı Joao Cancelo'yu kiralık olarak kadrosuna katacak. Yapılan anlaşmanın içeriğinde satın alma opsiyonunun da olacağı belirtildi.

Yıldız futbolcu bu sezon 26 kez forma şansı buldu ve 2 gol, 5 asistlik performansa imza attı. Sağ bek ve sol bek mevkisinde görev yapan tecrübeli futbolcu Portekiz Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

Joao Cancelo 41 kez Portekiz Milli Takımı'nda forma giydi ve 7 golü var. Transferin kısa zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.

70 MİLYON EURO İDDİASI

Daily Mail'de yer alan haberde ise Joao Cancelo'nun kiralık sözleşmesinde 70 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunduğu ifade ediliyor.