Görülmemiş skandal! Rahibeler, seks partilerinde çocuklarla...

Almanya tarihinin en büyük skandallarından biriyle çalkalanıyor. Geçmişte bir benzeri Amerika'da yaşanan olayın detayları kan dondurdu. İddia, rahibelerin seks partilerine küçük çocukları götürüp tecavüze göz yummaları.

Görülmemiş skandal! Rahibeler, seks partilerinde çocuklarla...

Almanya'nın Speyer kentindeki skandalın ortaya çıkması ülkede şok etkisi yarattı. İddialara göre ahlaksız rahibeler katıldıkları seks partilerine 5 yaşındaki çocukları götürerek tecavüze uğramalarına göz yumdu. Rahibelerin katıldığı seks partilerine rahiplerin katıldığı belirlendi.

Kurbanlardan birinin aynı anda 3 rahip tarafından tecavüze uğradığı ifade edilirken, bir başka kurban çocuk evini yöneten rahiplerin sapkınlıklarının bunlarla sınırlı olmadığını iddia etti.

The Times gazetesinin haberine göre, bir çocuk seks partilerine gitmeye zorlandı ve piskopos olan Rudolf Motzenbaecker'in evine götürülünce önce şiddet gördü ve ardından tecavüze uğradı. Kurban, mahkemedeki ifadesinde şunları söyledi:

Rahibelerin erkeklere içecek ve yemek servisi yaptığı bir oda vardı. Aynı odanın diğer köşesinde çocuklara tecavüz edildi. Rahipler, çocuklara tecavüz ettikçe rahibeler para kanıyordu. Her gelen adam cömertçe bağış yapıyordu.

Almanya'nın saygın dergilerinden Der Spiegel konuşan bir kurban, "Rahibeler pezevenkti. Direnirlerse çocuklar sopalarla dövülüyordu" dedi.

"Bazen kanlı kıyafetlerle eve koşuyordum, kan bacaklarımdan aşağı akıyordu" diyen kurban, "Eylül 1972'de ayrılmadan önce, yaklaşık bin kez cinsel istismara uğradım" dedi.