Altılı masaya 2 öneri sundu 1'i kabul edildi! Dursun Çiçek, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesini anlattı: Adaylık konusunda...

tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda Dursun Çiçek "Genel Başkan’la yüz yüze bir görüşme yaptım Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda tespitlerimizi paylaştık, kendisi dinledi hiç negatif ve olumsuz bir şey vermedi. Adaylık konusunda kararlı olduğunu yüz yüze görüşerek tespit ettim." dedi.

tv100.com yazarları Hacı Yakışıklı, Barış Yarkadaş, Fuat Uğur, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel ve CHP 26. Dönem Milletvekili Dr. Dursun Çiçek; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. Çiçek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ayrıntılarını paylaştı.

Altılı masaya 2 öneri sundu 1'i kabul edildi! Dursun Çiçek, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesini anlattı: Adaylık konusunda... - Resim : 1

"Adaylık konusunda kararlı olduğunu yüz yüze görüşerek tespit ettim"
Çiçek "Genel Başkan ile yüz yüze bir görüşme yaptım. Görüşmenin ilk konusu cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Genel Başkan’ın rolü, altılı masanın önemi konusunda tespitlerimizi paylaştık, kendisi dinledi hiç negatif ve olumsuz bir şey vermedi. Adaylık konusunda kararlı olduğunu yüz yüze görüşerek tespit ettim. Altılı masaya katılmak isteyen diğer partilerin genel başkan yardımcılarının olduğu uzmanlık kurullarında görev alması konusunda önerimiz oldu. Buna olumlu yaklaştı. Yani başkanlar kurularına katılmasalar bile danışma kurullarında görev alması konusunda bir çalışma yapılıyor. Savunma ve güvenlik konularında bir çalışma olmadığını, böyle bir komisyona ihtiyaç olduğunu söyledim. Onu da kabul etti. Bu konulardaki paylaşımları Faik Bey ile görüşmemi istedi, ona yazılı olarak ilettim." ifadelerini kullandı.