Altın fiyatlarının rekorunu noktası virgülüne noktalı virgülüne kadar bilen isim İslam Memiş yeni rekoru açıkladı. Tarih verip uyardı

Her gün yeni bir rekor kıran gram altının yükselişi durdurulamıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın konusunda uyarılarda bulundu. Gram altın fiyatının yeni bir rekor kırıp o seviyeye yükseleceğini söyleyen Memiş, tarih vererek uyardı.

Altın fiyatlarının rekorunu noktası virgülüne noktalı virgülüne kadar bilen isim İslam Memiş yeni rekoru açıkladı. Tarih verip uyardı

Gram altının hızlı yükselişi hem vatandaşı hemde kuyumcuları düşündürüyor. Yılın ilk 6 aylık zaman diliminde yatırımcısına çok kazandıran gram altının ilerleyen dönemde nasıl bir seyir izleyeceği merak konusu oldu. İslam Memiş, yaptığı açıklamasında gram altının 1.800 TL olacağını belirtti. Peki, altın almak için en doğru zaman hangisi?

GRAM ALTIN 1800 TL OLABİLİR

Gram altın fiyatları yılın ilk 6 ayında yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçları arasında yerini aldı. Altın fiyatlarının yükselişin devam edeceği tahmin ediliyor. Yatırımcılar tarafından açıklamasının yakından takip edildiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, değerlendirmesinde şu ifadeleri söyledi:

“Yılın ilk yarısında Yatırımcısına en çok altın kazandırdı. Yıla 1.106 TL seviyesinden başlayan gram altın yüzde 46 artışla bugün 1618 TL seviyesini gördü.

Gram altında yılsonuna kadar 1.750- 1.800 TL aralığı test edilebilir ancak kısa vadede bir geri çekilme öngörüyorum. Kısa vadede dolar TL kuru takip etmekte fayda var dolar TL kuru nereye gram altın oraya 24 TL seviyesine kadar gerileyen dolar TL kurumda gram altın 1550 TL seviyesine kadar sarkabilir”