Amatör balıkçı levrek tutmak amacıyla attığı oltasına takılan canlıyı görünce şok oldu. Mecbur çek çek çekmek zorunda kaldı

Amatör balıkçı, levrek tutmak amacıyla teknesiyle açıldı. Oltasını atan balıkçı, oltasına takılan canlıyı görünce şok oldu. O sırada bölgede bulunan bir balıkçıl kuşuna denk gelen oltanın kancası kuşa takıldı. Kuş, uçmaya başladı ancak oltanın izin verdiği noktada kadar gidebildi. Balıkçı, mecbur çekmek zorunda kaldı ve kuşu dolaşan ipten kurtardı.

Sosyal medyada popüler balıkçılık fenomeni Justin Royal'in yaşadığı olay izleyenleri şaşkına çevirdi. Videoda, Royal'in kancasının, oltasına takılan büyük mavi balıkçıl ayağının etrafına dolandığını görüldü. Kuş uçup gitmeye çalıştı ama takılan oltanın misinasının izin verdiği kadar uzağa gidebildi. Balıkçı, korkup ondan kaçmaya çalışmasına rağmen kuşu geri sarmak zorunda kaldı.

Amatör balıkçı levrek tutmak amacıyla attığı oltasına takılan canlıyı görünce şok oldu. Mecbur çek çek çekmek zorunda kaldı - Resim : 1

LEVREK YAKALAMAK İÇİN GELDİ, OLTASINA O TAKILDI

Balıkçı, kuşu tekneye almayı başardı ve kuş ile arasında yaşanan büyük mücadelenin ardından kuşu kurtarıp serbest bırakmayı başardı. Tüm bu zorlu süreç boyunca mavi balıkçılın ne kadar stres altında olduğunu görmek oldukça kolaydı. Royal başlıkta şunu yazdı: “Levrek avlarken yanlışlıkla dev bir Mavi Balıkçılı yakaladım ve kurtarma moduna geçmek zorunda kaldım. Gördüğünüz gibi kuş zarar görmemişti ama zorlu bir süreçti ve bundan sonra hem ben hem de kuş oldukça sarsılmıştı.” dedi.