Amerika’da Gary Douglas ortaya çıkardı! Hızla Amerika'dan dünyaya yayıldı.Access The Bars nedir?

Kafamızdaki 32 noktaya hafif dokunuşlarla yapılan bilinçaltı temizliği enerji çalışmasıdır. Access Consciousness ise, Amerika’da Gary Douglas tarafından ortaya çıkan ve Dr. Dain Heer ile birlikte geliştirilerek dünyaya yayılan bir sistemdir.

Amerika’da Gary Douglas ortaya çıkardı! Hızla Amerika'dan dünyaya yayıldı.Access The Bars nedir?

Bilinç, insanın kendisini, çevresini ve olup biteni tanıma, algılama, kavrama, fark etme yetisidir.

BİLİNÇALTI- BİLİNÇ DIŞI DÜRTÜLER

Bilinçaltı bastırma savunma mekanizmasıyla oluşan nedenleri rüyalarda, günlük dilde belli başlı sentakslar da kendini gösterir. Bilinç dışı dürtüler ise Limbik sistem. İkinci bölüm limbik sistem derin beyin bölgesidir.

LİMBİK SİSTEM

Limbik sistemdeki korku ve arzu temelli duygular, sürüngen beynin içgüdüsel dürtülerine uyum sağlamak için evrimleşmiştir. Beyin korteksinin altına sıkıştırılmış olan kısım, limbik sistemdir. Limbik sistemi dönüştürmek için; duyguların ifade bulması; sürüngen beyini dönüştürmek için ise; hareket etmek gerekir. Dönüşümün ilk adımı ise: 'kendiniz ile konuşmaktan geçiyor.

BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ

Beynin kendisini temizlemesinin en doğal yolu uykudur. Uykuyu öncelik haline getirin. Wylde,"Beynimiz temizlik işleminin çoğunu uyku sırasında yapıyor. Uyku sırasında beyin hücreleri arasındaki boşluklar genişler ve biriken atıklar temizlenebilir. Bu durum uyanık saatlerde gerçekleşemez. Tren çalışırken rayları onarmaya çalışan bir demir yolu ekibi gibi olur" diyor.