9 yaşındaki kız çocuğuna yaptığı kan dondurmuştu

Henüz 9 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmeye çalışırken yüksek dozda kloroform vererek ölümüne sebep olan adam kaldığı cezaevindeki hücresinde ölü bulundu.

9 yaşındaki kız çocuğuna yaptığı kan dondurmuştu

Amerika Birleşik Devletleri'nde Jeffrey Beagley isimli 34 yaşındaki adam Grand Junction'daki Mesa Country Hapishanesindeki hücresinde ölü olarak bulundu. 9 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu sırada aşırı dozda kloroform vererek ölümüne sebep olmuştu.

Yapılan ilk yargılamanın ardından cezaevine gönderilen Beagley, hücresinde ölü olarak bulundu. Adli tıp doktorları kesin ölüm sebebinin yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacağını açıkladı.

Jeffrey Beagley, dokuz gün önce, henüz isimlendirilmemiş kurbanın öldürülmesi ile ilgili bir dizi suçlama nedeniyle tutuklandı. Müfettişler, Grand Junction'daki evindeki kulübenin içindeki geçici bir çadırda 100 ml'lik bir Kloroform şişesi bulduğunu söyledi.

Dedektifler ayrıca kimyasal çözeltiye batırılmış bir bez ve kan damlacıklarıyla kaplı bazı battaniyeler keşfetti. Kulübenin içinde ayrıca ısıtıcılar, bir bilgisayar monitörü, bir video kamera, maskeler, balonlar, seks oyuncakları ve yağlayıcılar vardı.

Bilgisayarda Beagley'in yüzünün fotoğrafa dijital olarak eklendiği 1.000'den fazla çocuk porno resmi ve bir çocuğa tecavüz eden yetişkin bir adam gösteren bir resim vardı.