Enflasyon ne zaman açıklanacak? Mart ayı enflasyon oranı ne olur? 2023 Mart ayı enflasyon beklentisi ne? İşte enflasyon beklentisi!

Mart ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak sorusu enflasyonu bekleyen memur, emekli ve kiracılar tarafından sorgulanıyor. Türkiye’nin gözü kulağı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak enflasyon verilerine çevrildi. Analistlerin yorumları ve bu ay için yaptıkları enflasyon tahminleri de pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki, Enflasyon ne zaman açıklanacak? Mart ayı enflasyon oranı ne olur? 2023 Mart ayı enflasyon beklentisi ne? İşte enflasyon beklentisi!

TÜİK tarafından açıklanacak ocak ayı TÜFE oranı bekleniyor. TÜİK’in her ayın başında açıkladığı enflasyon kararı için ekonomistlerin beklentileri merak konusu oldu. Memur, emekli ve kiracı olmak üzere Türkiye’nin beklediği ve pek çok alana etkisi olan enflasyon rakamları için anketler ve tahminler gelmeye devam ediyor. Peki, 2023 yılı 6 aylık enflasyon tahmini ne, enflasyon ne olur? 2023 aylık enflasyon ne oldu? İşte 2023 Mart ayı enflasyon oranı beklentisi!