Selamını almadı diye!.. 1 ölü 1 yaralı!

Adana'da iki grup arasında selam almama kavgası meydana geldi. Kişilerden biri bıçaklanarak öldürülürken, bir kişi ise yaralandı.

Adana'nın Seyhan ilçesi yaşanan olayda, iddiaya göre amcası Zeynel A. ile birlikte bir restorana giden Abdülkadir A., Muhsin U. ve yanında oturan arkadaşları Hamit T. ile Şahin S.’ye selam verdi.

Selamlaşma sırasında telefonu ile ilgilenen Hamit T., Abdülkadir A.’nın selamını almadı. Alkollü olduğu öğrenilen grup arasında selam almama tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Abdülkadir A. iş yeri önünde Hamit T.’yi iki yerinden, Şahin S.’yi ise karnından bıçaklayarak ağır yaraladı.

Katil zanlısı otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Yaralılar ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde kaldırıldı. Hamit T., hastanede hayatını kaybetti.

Katil zanlısının peşine düşen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlının kaçtığı otomobilin plakasını tespit etti ve gözaltına aldı.

Abdülkadir A., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Kavgaya karıştığı öne sürülen Zeynel A. ve Muhsin T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sonraki Haber