AK Parti MYK toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamarda bulundu

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrası AK Parti sözcüsü Ömer Çelik toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamasında öne çıkan ifadeler şöyle:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasındaki temaslarla ilgili bir tanesini öne çıkarıp garip komplo teorilerini içeren birtakım yorumlar görüyorum. Halbuki bütün bu temaslar, kapsamlı bir şekilde Cumhurbaşkanımızın Amerika ziyaretlerinde gerçekleştirdiği, farklı kimliklere saygıyı, farklı kimliklerle diyaloğu önemseyen diyalogların bir parçasıdır."

Haberin Devamı

- Cemal Kaşıkçı cinayeti

- Cemal Kaşıkçı cinayetinin 1. yılı olduğunu hatırlatan Ömer Çelik, "Herkes çıkar hesaplarıyla yan çizmeye çalışırken, Türkiye adaletin tahakkuku için ilkeli süreç yürüttü. Cemal Kaşıkçı cinayetini yakından takip ediyoruz, İstanbul'da bir yargılama yapılmasını istiyoruz."

"Birileri bunu Türkiye ile Suudi Arabistan arasında ikili mesele haline getirmeye çalışıyor. Bu kesinlikle söz konusu değildir, Kral ve tabii ki Suudi Arabistan halkı tartışmaların dışındadır."

- Güvenli Bölge

Haberin Devamı

"AB'deki bazı odaklar, Türkiye'nin demografik yapıyı değiştirmek istediği yaklaşımına giriyorlar. Bu baştan aşağı yalandır."

"Herkesin elini taşın altına sokması gerekir."

"Gündemimizde 50+1'in değişmesi yok" 

Sonraki Haber