Almanya işçi alımı başvuruları 2023: Almanya işçi alımı başvurusu başladı mı, nasıl yapılır, şartları ve meslek dalları neler?

Almanya işçi alımı başvuru şartları, tarihleri ve meslek dalları merak ediliyor. Kalifiye Göç Kanunu ile birlikte aranan meslekler listesi genişletilirken farklı meslek kollarında yaklaşık 2 milyon işçiye istihdam sağlanacağı belirtilmişti. Başvuruda bulunmak isteyen milyonlarca kişi bu nedenle; “Almanya işçi alımı şartları neler, başvurusu başladı mı ve meslek dalları neler?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki; Almanya işçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak, şartları neler?

Almanya işçi alımı başvurusu başladı mı sorusunun cevabı için milyonlarca kişi araştırma yapıyor. İş başvurularında dil şartı aranmayacak olup vatandaşlık için gereken ikamet süresinin ise 8 yıldan 5 yıla düşeceği belirtiliyor. Peki; Almanya işçi alımı şartları neler, başvurusu başladı mı ve meslek dalları neler? İşte Almanya işçi alımı başvuruları, şartları ve tarihleri hakkında son bilgiler.