Aşkın, gururun, fedakârlığın hikâyesi 'Afife' THINK House'da!

Sadece pandemi sürecinde 80'ne yakın online workshop/atölye programında, 2 binin üzerinde katılımcıyı ağırlayan THINK House, bu defa önemli bir performansı, atölye çalışması ile birleştirerek online platforma taşıyor.

THINK House, kültür sanat hayatında bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor!

Cem Kenar’ın yazdığı, tek kişilik muhteşem performansı ile başarılı oyuncu Aslı İktu’nun oynadığı Afife'den kolajlar, online platformda sanatseverler ile buluşuyor. Afife, Türk sanat tarihine adını altın harflerle yazmış büyük isim Afife Jale’nin hastane odasındaki yalnızlığını, sıkışmış hayallerini, direnişlerini, hatıralarını ve dayanılmaz ağrılarıyla ayakta kalmaya çalışan, can yakan aşk hikâyesini konu ediniyor.

Canlı performans öncesi ve sonrasında ise, katılımcıların oyuncu Aslı İktu ile tiyatro, performans sanatı ve 'Afife' üzerine sohbet edebilecekleri, THINK House kurucusu yazar Fırat Devecioğlu moderatörlüğünde, Afife Jale'nin tiyatro hayatımızdaki öneminin konuşulacağı atölye çalışması yer alıyor.

Böylece THINK House, canlı performans ile workshop/atölye çalışmasını online platformda bir arada sunarak, kültür sanat hayatımızda bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Online platform üzerinden gerçekleştirilecek etkinlikte, eş zamanlı olarak sınırlı sayıda katılımcı (Mekan kapasitesinin %10'u) programı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına tam uygun olarak THINK House'da izleyebilecek.

Etkinliğin biletleri Biletino satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan THINK House ana gişeden temin edilebilinir. Etkinlik 24 Eylül akşamı gerçekleştirilecek.

Sonraki Haber