Balıkçı oltasının ucuna kıpır kıpır gelen balığı karaya çektiğinde gözleri yerinden iki kez fırladı. Bıçakla kestiğinde dünyanın bile şaşacağı o şeyi gördü

Balıkçı, oltasının ucuna kıpır kıpır gelen balığı karaya çektiğinde gözlerine inanamadı. Böylesini daha önce hiç görmeyen balıkçı, balığı kestikten sonra ikinci şoku yaşadı. Dünyanın şaşıracağı balığın etinin rengini gördü ve hemen fotoğraflarını çekti. İlginç balığın eti, masmavi bir görünüyordu. Fotoğrafları sosyal medyada paylaştıktan sonra sosyal medya kullanıcıları da gördüklerine inanmakta güçlük çekti.

Alaskalı bir balıkçı, eti doğal mavi olan, canlı, turuncu benekli bir avı belgeledi ve balığın pişirildiğinde neye benzediğini paylaştı. Homer, Alaska'daki The Lodge at Otter Cove'un sahibi Joe Chmeleck, Facebook ve Instagram'da paylaştığı balık, hem kendisini hem de sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Chmeleck 28 Ağustos'ta, "Bugün balığa çıktım ve bir kaya yavrusu yakaladım. Eti mavidir. Pişirince beyaza döner. Doğa ana inanılmazdır." diye yazdı.