Bayburt, Adana, Osmaniye, Mersin, Antalya, İzmir, İstanbul, Kocaeli, ve Trabzon... Türkiye'nin hatta tümüne aynı uyarı. Gece evde uyurken sakın bunu yapmayın

Araştırmacılar tarafından son olarak dikkat çeken bir araştırmaya imza atıldı. Son yapılan araştırmaya göre gece hemen yatmadan önce yapılan bir hareket, insanların kilo almasına neden oluyor. Bu nedenle Bayburt, Adana, Osmaniye, Mersin, Antalya, İzmir, İstanbul, Kocaeli, ve Trabzon başta olmak üzere tüm illerimizde yaşayan vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken önemli bir konu var.

Türkiye'de havalar soğumaya başlıyor. Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte kapalı alanlarda ve evlerde daha çok vakit geçirmeye başlayacak vatandaşların da sağlıklarını korumaları için dikkat etmesi gereken noktalar var. Son yapılan araştırma da Bayburt, Adana, Osmaniye, Mersin, Antalya, İzmir, İstanbul, Kocaeli, ve Trabzon dahil olmak üzere Türkiye genelindeki tüm vatandaşlarımızı yakından ilgilendiriyor. Vatandaşlarımızın geceleri özellikle dikkat etmeleri gereken bir konu var.