Binlerce yıllık tarihe ve kültüre sahip Mardin'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava, turistlere yaradı. Kentin ziyaretçi sayısı giderek artıyor

Binlerce yıllık tarihe ve kültüre sahip Mardin'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava, turistlere yaradı. Her yıl binlerce turist ağırlayan şehirde, ziyaretçi sayısı giderek artıyor. entin caddeleri, Mardin Müzesi, Kasımiye Medresesi, Deyrulzafaran Manastırı ve eski Mezopotamya'nın önemli yerleşim yerlerinden olan Dara Antik Kenti gibi çok sayıda tarihi ve kültürel mekanlar, en fazla ziyaret edilen merkezlerin başında geliyor.

Binlerce yıllık tarihe ve kültüre sahip Mardin'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava, turistlere yaradı. Her yıl binlerce turist ağırlayan şehirde, ziyaretçi sayısı giderek artıyor. Kentin caddeleri, Mardin Müzesi, Kasımiye Medresesi, Deyrulzafaran Manastırı ve eski Mezopotamya'nın önemli yerleşim yerlerinden olan Dara Antik Kenti gibi çok sayıda tarihi ve kültürel mekanlar, en fazla ziyaret edilen merkezlerin başında geliyor.