Bölgede durdurulamayan vahşi hayvanlar 8 günde 5 kişiyi katletti... Halk isyan etmeye başladı, her yere tuzaklar kuruyorlar

Son dönemde artan leopar saldırıları sebebiyle 7 kişi hayatını kaybetti. Bölgede en son ölen 6 yaşındaki küçük bir kızın ardından isyanlar başladı. Ancak yetkililer, insanların zaman içinde leoparların doğal alanlarını işgal ettikleri için leoparların bu şekilde saldırılarda bulunduklarını düşünüyor. İnsanlar artık hayvanları durdurmak için tuzaklar kurmaya başladı.

Kızı leopar tarafından uğradıktan sonra ölen acılı anne, "Hayvanın ön bahçemize geldiğini, kızımı kapıp kaçtığını gördüm. Onu canlı son görüşüm buydu." dedi. Bayan Singh, kızını birkaç saat sonra Uttar Pradesh eyaletinin Bijnor bölgesindeki küçük bir köy olan Moosepur'daki evlerinin yakınındaki bir şeker kamışı tarlasında buldu. Yashi o zamana kadar çoktan ölmüştü. Saldırı, Bijnor'daki birçok saldırıdan sadece biriydi. İlçede son üç ayda leopar saldırıları nedeniyle 7 kişi hayatını kaybetti. Bu saldırılardan beşi sadece sekiz gün içinde, 19-26 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleşti ve ilçedeki köylerde korku ve paniği artırdı.