Camdaki Kız 18. bölüm tek parça izle! Camdaki Kız son bölüm full izle! Camdaki Kız son bölüm izle

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 18. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız son bölüm full yüklendi. İşte, Camdaki Kız son bölüm izleyebileceğiniz link...

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisi 18. bölümü tek parça olarak yayınlandı. 4 Kasım 2021 tarihinde Camdaki Kız son bölüm full internete yüklendi.

Camdaki Kız 18. bölümde; Sedat'ın ortadan kaybolmasının ardından Rafet, Feride ile Nalan'ın yanında olduklarına dair bir konuşma yapar. Ancak Feride yine Rafet'e ters bir cevap verir. Sedat ise kendi hisselerini Cavit'e vererek yeni bir hayat kurmayı planlar. Cana ile bu düşüncelerini paylaşır. Cana'nın ise çok başka problemleri vardır. Muzo'nun artık duruma el atması gerekir ve önce Cavit'in yanına gider. Sonrasında ise  Nalan'a gerçekleri anlatmaya karar verir.

Haberin Devamı

Camdaki Kız 17. bölümde ne oldu?

Camdaki Kız 17. bölümde; Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 35. yıl kutlamasında yayınlanan görüntüler, Rafet’in fenalaşmasına ve Koroğlu konağının iyice karışmasına neden olur. Sedat, Cana ile görüntülerini yayınlatanın Selen olduğunu düşünür. Rafet, görüntüleri izlemenin ardından soluğu Cana'nın evinde alır.

Cana'ya haddini bildirmek isteyen Rafet, Cana'yı kızını örnek vererek uyarıyor. Rafet'in karşısında utanan Cana, Nalan'a yaptıkları ihaneti düşünüyor. Bu sırada Cana'yı arayan Sedat babasının orada olduğunu bilmeden rahat rahat konuşuyor. Sonunda Cana bu ilişkiyi bitirme kararını açıklıyor. 

Haberin Devamı

Selen'in şirketin başına geçeceğini Levent'e söylemesiyle sırlar ortaya çıkıyor. Levent, görüntüleri kendisinin yayınlattığını itiraf eder. Levent'in kardeşine karşı yaptığı bu hamleye öfkelenen Selen, Rafet'e her şeyi itiraf etmek ister. Ancak Levent'in bebek yalanı tehdidiyle karşı karşıya kalır.

Feride, Nalan ve Sedat’ın evliliğini kurtarmak için farklı yollara başvururken, Hayri de aklından Nalan’ı atamaz. Feride ve Adil ile uzun yemeğe çıkan Nalan, geçmişi sorgulamayı bırakmaz ve Feride’ye sorular sorar. Rafet’in şirket geleceği için vereceği kararlar şekillenir, ancak evlatlarını yine bir sürpriz bekler. 

Haberin Devamı

Camdaki Kız 18. bölüm tek parça izle

Camdaki Kız 18. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link...

Camdaki Kız dizisi konusu nedir?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur.

Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burcu Biricik-Nalan
  • Devrim Yakut-Gülcihan
  • Enis Arıkan-Muzo
  • Feri Baycu Güler-Döndü
  • Feyyaz Şerifoğlu-Seda
  • Hamza Yazıcı-Tako
  • Hande Ataizi-Cana
  • Merve Polat-Billur
Sonraki Haber