Arsenal – Liverpool Canlı maç izle

Arsenal ile Liverpool, İngiltere Premier Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Arsenal ile Liverpool İngiltere Premier Lig 30.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Martin Atkinson düdük çalacak.

Arsenal –Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 22:00’de başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebilir.

Arsenal –Liverpool maçı sakat ve cezalılar

Haberin Devamı

Arsenal: David Luiz (Sakat), Granit Xhaka (Şüpheli), Emile Smith-Rowe (Şüpheli), Bukayo Saka (Şüpheli)

Liverpool: Jordan Henderson (Sakat), Joel Matip (Sakat), Virgil Van Dijk (Sakat), Divock Origi (Sakat), Joseph Gomez (Sakat), Caoimhin Kelleher (Sakat)

Arsenal –Liverpool maçı muhtemel 11’ler…

Arsenal: Bernd Leno, Gabriel, David Luiz, Cedric Soares, Hector Bellerin, Granit Xhaka, Dani Ceballos, Bukayo Saka, Willain, Odegaard, Aubameyang

Haberin Devamı

Liverpool: Allison, Trent Arnold, Nathaniel Philipps, Ozan Kabak, Robertson, Wijnaldum, Curtis Jones, Thiago, Mane, Salah, Firmino

Arsenal –Liverpool iddia oranları

Arsenal: 2.50

Beraberlik: 3.10

Haberin Devamı

Liverpool: 2.00

2,5 gol üstü: 1.55

2,5 gol altı: 1.85

Arsenal’da Hedef İlk 6

Arsenal, milli maç arasından önceki haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. West Ham deplasmanında 3-0 geriye düşen Arsenal, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmasını bildi. Lacazette’nin 82. Dakikadaki golüyle 1 puanı kurtaran Arsenal, bir önceki hafta ise Kuzey Londra derbisinde Tottenham’ı 2-1 ile geçmişti. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta 8 puan toplayan Mikel Arteta’nın öğrencileri, ilk 6 iddiasını devam ettiriyor.

Liverpool Moral Buldu

Liverpool, milli maç arasından önceki hafta Wolverhampton deplasmanında kazanarak moral buldu. Özellikle iç sahada tanınmayacak bir kimliğe bürünen Liverpool, Anfield’da üst üste 6 maçlık mağlubiyet serisi yakalamıştı. Wolverhampton’ı deplasmanda 1-0 ile geçerek puanını 46 yapan Klopp’un ekibi, Premier Lig’de ilk 6 iddiasını devam ettiriyor. Bu hafta Emirates’te Arsenal’a konuk olacak Liverpool’da Jordan Henderson, Van Dijk ve Joel Matip sakat.

Sonraki Haber