CANLI İZLE B. Leverkusen-A. Bielefeld

Almanya Bundesliga maçında B. Leverkusen ile A. Bielefeld karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. B. Leverkusen A. Bielefeld maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Almanya Bundesliga maçında B. Leverkusen ile A. Bielefeld kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise henüz belli değil. B. Leverkusen A. Bielefeld maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

B. LEVERKUSEN A. BIELEFELD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 17:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Haberin Devamı

B. Leverkusen-A. Bielefeld canlı izle

İşte B. Leverkusen A. Bielefeld maçı canlı izleyebileceğiniz link.

B. Leverkusen-A. Bielefeld sakat ve cezalılar

B. Leverkusen: Julian Baumgartlinger (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Karim Bellarabi (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Andrei Lunev ( Sakatlık - Ayak Bileğinden Sakat)

Haberin Devamı

B. Leverkusen-A. Bielefeld iddia oranları

B. Leverkusen: 1.24

Beraberlik: 4.30

A. Bielefeld: 6.00

Haberin Devamı

2,5 gol üstü: 1.42

2,5 gol altı: 2.15

DİĞER BİLGİLER

-Bielefeld ile oynadığı son beş resmi maçın dördünü kazanan Leverkusen, 1999/2000'den bu yana ilk kez rakibi karşısında lig dublesi yapmak istiyor.

-Leverkusen'e konuk olduğu son beş deplasman maçında 8 puan toplayan Bielefeld (2G 2B 1M), daha önceki 10 ziyaretinde ulaştığı puan miktarını geride bıraktı (7).

-Evinde oynadığı son altı Bundesliga maçını kaybetmeyen Leverkusen (4G 2B), daha uzun bir seriyi en son 2017/18 sezonunda yakaladı (8 maç).

-Leverkusen, Bundesliga'nın 23'üncü maçları itibarıyla en fazla gol attığı sezonu geçiriyor (60). Bielefeld (29) ise ligin bu aşamalarında daha az gol yediği tek sezon yaşadı (2004/05'te 28 gol).

-Bu sezon Bundesliga'da 5+ gol atan oyuncular arasında gole çevirme yüzdesi en yüksek üç isim Bielefeld orta sahası Masaya Okugawa (%42) ve Leverkusen forması giyen Patrik Schick (%34) ile Moussa Diaby (%33).

Sonraki Haber